DLNA támogatás

Re: DLNA támogatás

HozzászólásSzerző: kridli » 2013.07.11. 13:20

Sajnos android-os telefonom van, de azért köszi az infót.
kridli

Re: DLNA támogatás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.07.11. 09:53

Amiről írsz, az a DLNA Media Renderer funkció. Nem kizárt, hogy egyszer lesz ilyen, mi már kértük ezt több alkalommal is. A Dune HD RC (a saját okostelefonos távvezérlő alkalmazás) iOS verziója viszont le tud játszani a telefonról, így ha iPhone-od van, akkor ennek működni kell. Az androidos változat még nem tudja.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DLNA támogatás

HozzászólásSzerző: kridli » 2013.07.10. 23:53

Most kicsit morgolódni fogok. Miért van az, hogy a Dune lejátszók még mindig nem támogatják a DLNA-t? (Itt most a play-to jellegű DLNA-ra gondolok)
Amikor TV-t vettem, direkt nem is gondolkodtam smart tv-ben vagy hasonlóban, mivel fölöslegesnek tűnt, ha egyszer vettem egy HD-Max-ot, ami a Dune-ok közül akkor a csúcsmodell volt, és úgy általában a média lejátszók között is etalonnak számított (és számít máig is). Viszont azt a ma már általános DLNA funkciót nem tudja, hogy mondjuk a telefonomról WiFi-n keresztül tartalmat toljak rá közvetlenül, és ne valami megosztásos, a lejátszóról kitallózós megoldással, hanem ezzel a play-to DLNA funkcióval. Ezt tudja egy csomó olcsó média lejátszó, és az összes smart tv is. Most cseréljem le a tv-met, vagy vegyek a Dune mellé egy WDTV Live-ot, ha ilyet szeretnék?
Nem várható ilyen jellegű firmware frissítés?
kridli

Vissza: HD Max specifikus kérdések