pár kérdés

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: pár kérdés

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.09.07. 23:07

Természetesen lejátszik ezekből mindent, és még számos más formátumot is, akár 5.1-es FLAC-ot is pld. Teljes értékű lejátszóként működik, ha bekapcsolod a tévét, mert anélkül nem tudod böngészni a könyvtárrendszeredet.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: magicf » 2010.09.07. 15:45

Üdv,

A kérdésem, hogy a prime teljes értékű zene (mp3, audiocd, ogg) lejátszóként is működik? Tehát a meglévő mp3 gyűjteményt is lejátsza?

Köszönöm,
magicf

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.30. 14:27

la77 írta:
Kyle írta:...ezért fontos a távoli elérés és írás ftp-n.

OK, menni fog, csak lassú lesz. Valóban, csak a vásárlás előtt állók kérdései topik nyitott, de felírom a kérdésedet külön.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: la77 » 2010.08.30. 13:52

Kyle írta:Az NTFS lemezt FTP-n el tudod érni, de nem javaslom. Ha egyszer már dokkolóban van, hiszen könnyen át tudod tenni a számítógépre, és sokkal gyorsabban használhatod, mint hálózaton keresztül. A következő Dune firmware már várhatóan tud NTFS lemezre írni is, jelenleg csak olvashatod, vagy trükkösen oldható meg ideiglenesen az írás.
...
Analóg tunerkártya biztosan nem lesz. Az analóg műsorszórás egész Európában meg kell, hogy szűnjön pár éven belül, semmi értelme már analóg tunert fejleszteni. Nem is teszi egyetlen gyártó se tudtommal. De Nálad sem lesz már sokáig ilyen, ebben is biztos vagyok...

Sajnos olyan fizikai helyzetbe kerültem, hogy nem tudom cserélgetni a lemezeket, ezért fontos a távoli elérés és írás ftp-n.
NAS tervbe van véve már egy ideje.
Analóg kártya csak a fiberfos kábel miatt kell, nem hinném, hogy ezek a szolgáltatók egyik pillanatról a másikra digitálissá váltanának.

ui:
Felhasználói kérdések a HDI-hez
ide nincs jogosultságom írni úgyhogy ott nem tudom a kérdéseimet feltenni.
la77

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.30. 12:45

la77 írta:Popcorn Hour NMT C-200 vagy HDI Dune HD Base 3.0 vásárlásán goldolkodok...

Azt gondolom, a Dune stabilabb jelenleg. Ha az online képességek és a zenelejátszás nem érdekelnek annyira, hanem inkább a film a lényeg, akkor a Dune erre gyorsabb és megbízhatóbb.
Az NTFS lemezt FTP-n el tudod érni, de nem javaslom. Ha egyszer már dokkolóban van, hiszen könnyen át tudod tenni a számítógépre, és sokkal gyorsabban használhatod, mint hálózaton keresztül. A következő Dune firmware már várhatóan tud NTFS lemezre írni is, jelenleg csak olvashatod, vagy trükkösen oldható meg ideiglenesen az írás. Előbb-utóbb egy NAS beszerzését javasolnám, amivel hosszú távon meg tudod oldani a médiafájlok (biztonságos) tárolását és lejátszását. Pld: Synology.hu
Nem tudom biztosan megmondani, hogy működnek-e majd a SMART bővítések a Base-zel, de azt gondolom, hogy igen. Megkérdezzük a személyes találkozónk során, mik az ezzel kapcsolatos tervek, csak kérlek írd meg kérdésként IDE!
Analóg tunerkártya biztosan nem lesz. Az analóg műsorszórás egész Európában meg kell, hogy szűnjön pár éven belül, semmi értelme már analóg tunert fejleszteni. Nem is teszi egyetlen gyártó se tudtommal. De Nálad sem lesz már sokáig ilyen, ebben is biztos vagyok...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: la77 » 2010.08.30. 11:27

Sziasztok!

Popcorn Hour NMT C-200 vagy HDI Dune HD Base 3.0 vásárlásán goldolkodok.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik a stabilabb szoftveres téren?
A HDD dokkolókba rakott NTFS vinyót hálózatról is szeretném elérni (FTP-n). Lehetséges ez egyáltalán?
Milyen hangos a ventillátor?

Az új készülékekkel kapcsolatban merült fel bennem még pár kérdés.
Elvileg majdnem minden a mostani sorozatra épül, a SMART sorozat USB-n, vagy eSATA-n csatlakoztatható.
Esetleg a Base 3 is fogja tudni kezelni a Smart BE, Smart ME egységeket?
Várható analóg tuner kártya is, hogy végre lecserélhessem a DVD felvevőmet?

üdv. Ati
la77

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.25. 15:20

Kyle írta:
lcee írta:...Akkor most már nincs is megoldás?

Remélem segítenek megoldani minden problémádat, ami a használat során felmerül majd.

Értem
TV:Panasonic TX-P42G20
PLAYER
: POPCORN HOUR NMT A-110 + 6 TB HDD
ERŐSÍTŐ: HARMAN KARDON AVR 260
HANGFAL: MISSION 792 pár
lcee

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.25. 15:18

lcee írta:...Akkor most már nincs is megoldás?

Remélem segítenek megoldani minden problémádat, ami a használat során felmerül majd.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.25. 15:11

Kyle írta:Akkor tőlük kérj ezentúl segítséget, használd az ő fórumukat. Ahogy látod, ez egy másik oldal, semmi közünk hozzájuk, egy ideje nem a mi viszonteladónk a linkelt cég. A hivatalos forgalmazóink között sincs feltűntetve.

Na hát ezt én nem tudtam, nem néztem meg a viszonteladóitok listáját :((((
csak az hogy google ezt adta be elsőnek, gondoltam hozzátok tartozik, fel sem merült bennem ez....
Akkor most már nincs is megoldás?
TV:Panasonic TX-P42G20
PLAYER
: POPCORN HOUR NMT A-110 + 6 TB HDD
ERŐSÍTŐ: HARMAN KARDON AVR 260
HANGFAL: MISSION 792 pár
lcee

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.25. 15:07

Akkor tőlük kérj ezentúl segítséget, használd az ő fórumukat. Ahogy látod, ez egy másik oldal, semmi közünk hozzájuk, egy ideje nem a mi viszonteladónk a linkelt cég. A hivatalos forgalmazóink között sincs feltűntetve, gondolom ezt láttad, amikor megnézted hol is lehet kapni idehaza Dune-t.
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Vásárlás előtti kérdések