Apple Dune HD Remote Control

Re: Apple Dune HD Remote Control

HozzászólásSzerző: nebulo » 2022.12.09. 22:14

Kyle írta:
nebulo írta:Több éves álmom/vágyam teljesült végre...

Nem kaptál regisztrációs kártyát hozzá? Akkor hozzáférnél a kézikönyvekhez is itt a terméktámogatás oldalon. Ez nem egy közösségi oldal, hanem hivatalos terméktámogatás a célja. Ha nincs kártyád, küld el nekem a gyári számot privát üzenetben! Ha tőlünk származik, adok hozzáférést a teljes fórumhoz.

Elküldtem!
Köszönöm!
nebulo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.12.09. 14:43

nebulo írta:Több éves álmom/vágyam teljesült végre...

Nem kaptál regisztrációs kártyát hozzá? Akkor hozzáférnél a kézikönyvekhez is itt a terméktámogatás oldalon. Ez nem egy közösségi oldal, hanem hivatalos terméktámogatás a célja. Ha nincs kártyád, küld el nekem a gyári számot privát üzenetben! Ha tőlünk származik, adok hozzáférést a teljes fórumhoz.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nebulo » 2022.12.09. 09:17

Több éves álmom/vágyam teljesült végre! Boldog tulaja lettem egy Dune HD Duo 4K player-nek. Kéz alól vettem, megbízható forrástól. Már beüzemeltem tesztelgettem, örülök neki. Aránylag elboldogulok a beállítások terén használati könyv nélkül is, de sajnos elakadtam! A wi-fi beállításnál be kellene írnom a jelszavat! A távirányítón a numerikus gombokon ott vannak a betűk is, de sajnos nem jöttem rá, hogyan tudom betű beírására bírni? Pl. a 7-es gombon ott van az "s" betű, de csupán a 7 számot tudom beírni. Tudna nekem valaki segíteni? Szeretném beszerezni a távirányító használati utasítását (ha valaki elküldené) vagy legalább egy linket kapni, ahonnan letölthetném.
Ma regisztráltam ide, szabad időmben bújom is a fórumot, de még nem akadtam rá.
Üdvözlettel: nebulo
nebulo

HozzászólásSzerző: kutas » 2012.10.26. 17:37

Sziasztok!

A Remote Control működik, de ez a funkció arra jó, hogy a Dune-n található filmeket kezelje, mint a gyári távirányító. Megjelenik a könyvtárszerkezet és innen indítod a filmet. A Ipad-on viszont nem jelenik meg a film a lejátszás közben

A másik Plugin-t még próbálgatom. Ha jól értelmezem, akkor az Ipadon található méditartalmat lehetne bejátszani a TV-re. A megjelent Plugin a Programok menű alatt van, viszont üres, ha megnyitom.

Köszönöm a segítséget

Üdv: Kutas
kutas

HozzászólásSzerző: kutas » 2012.10.26. 16:54

Köszönöm, kipróbálom és vissza fogok jelezni. Kis időt kérek, mert el vagyok havazva. Jó hétvégét.
kutas

HozzászólásSzerző: Séf bácsi » 2012.10.26. 10:08

kutas írta:Köszönöm. Minden funkció rendben fut,tudom kezelni a Dunet. Csak az új alkalmazás újabb verziójában van valamilyen szerver-féle került be. Az alkalmazás az ITunes Store-ban érhető el Dune HD Rc néven.

Köszönöm.

A szerver szolgáltatás lényege, hogy az iOS eszközön tárolt média tartalmat(kép, hang, videó) lejátszhatod a Dune készülékeddel.
Használatához az alábbi pluginek szükségesek:
http://dune-hd.com/firmware/mobile_apps/
Séf bácsi

HozzászólásSzerző: kutas » 2012.10.25. 21:16

Köszönöm. Minden funkció rendben fut,tudom kezelni a Dunet. Csak az új alkalmazás újabb verziójában van valamilyen szerver-féle került be. Az alkalmazás az ITunes Store-ban érhető el Dune HD Rc néven.

Köszönöm.
kutas

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.25. 09:45

A Norton gondolom a számítógépen fut, így a Dune és az iPad közötti kommunikációt nem befolyásolhatja. A firmware-ed a legújabb, azzal mennie kell. A Dune IP-címét jól adod meg a távvezérlő programban? Adnál a távvezérlő alkalmazásról egy linket, amit használsz?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kutas » 2012.10.24. 20:05

Szia Kyle!
Megnéztem a router tűzfalat a Network Service Filter pont alatt, semmilyen korlátozást nem találtam a 80-as porton. Esetleg a Norton 360 okozhat gondot?
A Dune Duomon a következő firmware van. 120815_2150
Üdv: Kutas
kutas

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.24. 18:00

Mikori firmware van azon a Duo-n? A tavaly januári firmware óta mennie kell bármi telepítése nélkül. A 80-as portot használja a program, esetleg azt blokkolja a routered tűzfala? Bár belső hálón nem hinném.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: HD Duo specifikus kérdések