Letöltöttem a legújabb bétát.. Mivel 6.5 kbyte/s tempóval engedte csak letölteni, több órán keresztül jött csak le az új firmware..
Állítólag van benne AVI kódolásra vonatkozó javítás, és MPEG hang kezelés javítás, jelentem nem oldotta meg a problémámat.. (Feleségemnek a "Majd a komornyik" sorozatának további részeit is MIND konvertálnom kell majd..)
Lehet szidni minket hogy miért nézünk SD anyagot.. Akkor kérdem én.. Tud valaki olyan oldalt, ahonnan HD (720p is elég nekünk..

) felbontásban le lehet (.mkv) tölteni RÉGI sorozatokat?? (Lost-ot sikerült úgy megszerezni, hogy nem volt benne kódolási hiba, Csillagkapu és Atlantis sorozatban viszont volt 2 epizód ami hanghibás volt. Sorolhatnék még jópár sorozatot amiket sikerült jó kódolással megszerezni, de sajnos sok olyan van, amit nem eszik meg a Dune.. )
Nem az új mozifilmek kódolásaival van bajunk, hanem konkrétan régi sorozatokkal..
És igen van.. Van egy 4 éves Panasonic DVD lejátszónk, aminek SD lejátszóhoz képest nagyon jó képe van, de csak újraírhtó lemezről tudtunk nézni sorozatokat vele, mert nincs USB vagy hálókábel csatlakozó rajta..
Ezért IS ruháztunk be egy Dune-be, hogy egy all-in-one lejátszóval kiváltsunk mindent.. (PC, DVD lejátszó, primitív "média" lejátszó)
A (Full)HD képességei tényleg lenyűgözőek, de azért maradt egy kis keserű szájíz..