Új stabil firmware verzió a Dune HD média lejátszókhoz (110606_1315)
http://dune-hd.com/news/176-new-stable- ... media.htmlEz lényegében az előző béta, néhány javítással felturbózva:
The list of changes in the firmware version 110606_1315 since the version 110511_2007_beta:
* Bugfix: Weather application settings did not work in some cases.
* Bugfix: Specific DVD-Video discs could not be played correctly.
* Bugfix: NTSC/PAL detection could be handled wrongly during DVD-Video playback.
* Bugfix: Wrong audio channel could be chosen when switching channels during MPEG2-TS/IPTV playback.
* Bugfix: Playback of video streams from network could hang in specific rare cases.
* Some interface languages updated.
* Some other improvements/fixes.
Tegnap érkezett meg a lejátszó (Smart H1), ahogy a mellékelt rövid üzembehelyezési leírásban is szerepelt, a Lejátszó.hu által a legfrissebb firmware-rel felupgrade-elve, a magyar nyelvű felületet alapértelmezetten beállítva szállította le. Ez nagyon kedves gesztus volt, köszönöm szépen..

Mivel előtte már szinte minden fórumot kiolvastam a lejátszó beállításaival kapcsolatban, pár perc alatt beállítottam rajta minden hálózati elérést (NAS-ról megy majd minden lejátszás, nincs benne még vinyó), tényleg kb 1 másodperc alatt behoz minden hálózati megosztást (külön megosztás van a Synology NAS-on a videónak, zenének, fotónak).
Kipróbáltam vele pár videót, de találtam pár apróságot.
Az Avatar nekem egy DVD-ISO-s verzióban van meg, ami érdekesen akadt ki. Simán elindult, bejött a menüje, elindítás után meg ment egy jó darabig, aztán megállt. Bármit próbáltam utána, skip-elni, vagy menübe visszalépni, elindult a THX logó animációja (amit most láttam először és egyébként nagyon szép anim..

), de előtte ezzel a videóval számítógépen XBMC-vel sem, és írható DVD lemezre kiírva aszatli DVD lejátszón sem volt probléma.. A beállítások között próbáltam visszakapcsolni a régi DVD motorra (hátha az új motor hülyéskedik), de ugyanaz lett a végeredmény. (Nem melegszik, nem HW probléma) Néhány avi is eljátszotta ezt hogy rövidebb-hosszabb idő után visszalépett a főmenübe, megtagadva a további lejátszást.. (Nem NAS hálózati elérés probléma, fullhd-s nagy bitrátájú BBC sorozatos "Bolygónk a föld" röccenés nélkül megy..)
De ha csak néhány videóval jön elő ez a probléma, akkor nincs komolyabb baj. A fullHD-s Panasonic videókamera AVCHD kódolású házi videókat is pöpecül vitte. Klassz az előre beállított webrádió gyűjtemény is..

Volt valakinek problémája ezzel a firmware verzióval? Tapasztalatok?
Üdv