110606_1315

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: 110606_1315

HozzászólásSzerző: kalimera » 2011.11.23. 13:33

@ Rolibratyo

Hogy teljesen egyértelmű legyen:

Normál Dvd-Video (ISO) struktúrát írok Image fájlba. Így kapom az NRG-t, amit ISO-ra nevezek át.
kalimera

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.11.23. 11:15

kalimera írta:Nero 8.3.2.1-et használok (gyakorlatilag a tiéddel azonos). NRG fájlt készítek, ami már ennél a verziónál ISO. Egyszerűen átnevezem ISO-ra és a DUNE már olvassa is.

Azt javasolnám használj DVD Fab-ot! Az tuti jó iso-t csinál...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.11.23. 10:56

Szerintem is valahogy rosszul készíted az ISO fájlt, a NERO-val nincs gond. De nem kell feltétlenül ISO-t használnod, a VIDEO_TS mappa is lejátszható, ha abban szabványos DVD-fájlstruktúra van.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kalimera » 2011.11.23. 10:45

Nero 8.3.2.1-et használok (gyakorlatilag a tiéddel azonos). NRG fájlt készítek, ami már ennél a verziónál ISO. Egyszerűen átnevezem ISO-ra és a DUNE már olvassa is.
kalimera

HozzászólásSzerző: Rolibratyo » 2011.11.22. 19:48

Hello!

Nero 8.3.6.0 verzióval készített DVD-ISO fájlokat szerettem volna lejátszani, nem sok sikerrel.
A hibaüzenet az következő volt: "A lejátszási lista üres" , de ezt is csak akkor volt hajlandó kiírni, amikor az adott könyvtárban csak iso fájlokat talát. Ellenkező esetben az első számára kezelhető fájlt pl.mkv indította el a kijelölt ISO helyett...
Az ISO-k számítógéppel problémamentesen lejátszhatók.
Próbáljak esetleg más programot használni ISO készítésre, vagy esetleg létezik olyan amivel ezeket átalakíthatom a Dune HD MAX által támogatott ISO-ra?
Ha jól tudom a készülék is képes DVD-t beolvasni és abból ISO-t készíteni, csak ahhoz ezeket a fájlokat ki kellene írnom lemezre.
Rolibratyo

HozzászólásSzerző: gromit » 2011.08.18. 11:08

Frissítés után már le tudja játszani a legújabb Disney DVD-ket viszont a Valami Amerika2 BluRay-t nem.
Security hibára hivatkozva megáll, pedig ez működött.
gromit

HozzászólásSzerző: Limpi » 2011.07.24. 21:09

Nahát, fura, hogy pont az időjárás widget-tel van gond, mert nálam meg pont az volt meglepő, hogy működik!
Fogalmam sincs honnan szedi az infót, de nekem megtalálja helyesen Törökbálintot!
Míg mondjuk a Windows 7 időjárás widget nem ismer olyat, hogy Törökbálint, hanem helyette Érdet vagy Budapestet ajánlja fel...
Szóval annál azért jobb! :)

Amúgy minek az a widget? Azoknak, aki annyira sorozatot néznek, hogy már a redőnyt sem hajlandóak
felhúzni, hogy megnézzék milyen időjárás van kint? :D Ha igen, akkor jó, mert én pont ilyen vagyok. J-)

Nekem egyébként még mindig jobban tetszik a korábbi kékes Dune design, nekem a régi ikonok is jobban tetszettek.
De lassan szokom az újat. :)
Viszont a feliratok már végre szépen vannak megjelenítve.
Limpi

HozzászólásSzerző: iRon » 2011.07.19. 23:06

Kyle írta:Pedig ez másnak sem megy, más lejátszón sem. Nézd meg a hangsávot, valami elcseszett hülyeség, amit egyetlen hardveres lejátszó sem ismer. A legtöbb fényképezőgép sajos a mai napig ilyen béna, szerencsére a digitális videókamerák felvételével már nincs gond.

Hát, pedig ha a Mac OS X alatt a home usereknek való iPhoto importálja és lejátsza, akkor egy minden elterjedt formátumot lejátszónak hirdetett eszköztől is elvárás lenne. Persze sok minden más elterjedt formátumot sem játszik le :(

Az időjárás widgetem közben ott tart, hogy annyira ragaszkodik Budapesthez, hogy manuálisra állítás és a saját ismeretlen településünk beállítása esetén is azt mutatja :?
iRon

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.07.14. 18:52

iRon írta:...Eddig nem gondoltam volna, hogy a Canon PowerShot S5 IS fényképezőgépemmel készült AVI videókat nem lehet lejátszani...

Pedig ez másnak sem megy, más lejátszón sem. Nézd meg a hangsávot, valami elcseszett hülyeség, amit egyetlen hardveres lejátszó sem ismer. A legtöbb fényképezőgép sajos a mai napig ilyen béna, szerencsére a digitális videókamerák felvételével már nincs gond.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: iRon » 2011.07.14. 17:20

Sziasztok!

Hát, az én észrevételem bagatell a Tiétekhez képest, de azért elmondom - lehet, hogy csak én bénázok, és valaki azonnal helyrerak...

A lényeg, hogy az előző bétában feltűnt, hogy a remek időjárás widget automatikus üzemmódban egy 6 km-rel odébb lévő települést állít be, nem azt, ahol lakunk. Próbáltam kézi üzemmódban beállítani a mi településünket, de arra nem hozott fel időjárás infót. Gondoltam, hogy nem érdekel, hülyén néz ki, de biztos olyan helyről veszi az infót, ahol mi nem vagyunk fenn - vicces, de máshol ilyen jellegű funkcióknál nem szokott gond lenni ebből.

Na a végleges firmware-t tényleg tovább fejleszthették, mert az most már nem a szomszédos települést hozza fel automatikus üzemmódban, hanem Budapestet :? Ez azért már mégiscsak gáz, huszoniksz kilométerrel mellélőni :shock:

Akkor inkább írná ki, hogy N/A, vagy Nem elérhető (az információ), vagy mi. Lehet vajon ezen reszelni valamit?

Egyéb sirám:

Eddig nem gondoltam volna, hogy a Canon PowerShot S5 IS fényképezőgépemmel készült AVI videókat nem lehet lejátszani, de most hogy megpróbáltam, kiderült. Biztos a fényképezőgép által használt kodec-kel van a gond, mármint hogy nem támogatja a Dune, csak ez olyan bosszantó, hogy akkor most kódoljam át... (szerintem MPEG-1 lehet...). :(

Van most épp egy FLAC formátumú zenei fájlom, ami egy komplett audio CD egyben, és azt vettem észre, hogy a számok váltásakor nem frissít minden leíró infót a képernyőn. Lehet, hogy a fájl hibás, még nem néztem meg.

Egyébként NAS-(ok)ról játszok le FullHD tévén, úgyhogy a többi felvetéshez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni :|
iRon

ElőzőKövetkező

Vissza: Tapasztalatok a legújabb firmware-rel