Csaba66 írta:Köszi a felirat segítséget, én nem így használtam eddig hanem a KODI-n ahol működött csak más típúsú DUNE lejátszónál.
Én semmilyen Dune-ön sosem választanám a KODI-t a saját lejátszó helyett, hiszen nincs optimalizálva a processzorhoz és a rendszerhez.
Csaba66 írta:Viszont nem a Music mappát nyitottam meg mikor kerestem a filmet hanem a Video mappát.
A KODI vagy VLC oldalán keresd a problémát, hiszen egy android rendszeren android alkalmazásokat használsz! Ha akarná sem tudná megoldani a Dune a firmware-en keresztül, hogy egyes alkalmazások ne lássanak bizonyos típusú fájlokat. Soha senkinél nem volt ilyen, nálam sincs, Nálad sem lehet másért, mint az adott alkalmazás miatt.
Csaba66 írta:Még egy utolsó kérdés hogy ezt a típúst azért vettem főleg meg mert azt írták róla hogy tudja a 4k/120 képfrissítést, de nem tudja
Hát, ha így lenne, akkor az azt jelentené, hogy a gyártó és mi is hazudunk erről. Ennek ugye semmi értelme sem lenne, illetve a processzoron múlik, mit tud, nem azon a lejátszógyártón, aki használja. Bár a 4K/120Hz támogatás még kísérleti fázisban van (lehetnek gondok vele), de ha a TV-d tudja, a HDMI-kábel, amit használsz a lejátszóhoz kapott (vagy más 2.1a-kompatbilis), valamint a TV-t előbb kapcsolod be, mint a lejátszót, szerintem megjelenik a választható kimenetek között a 4K/120 Hz, ha bootlás közben a HDMI-kézfogás során a TV azt közli a lejátszóval, hogy képes ilyen jelet fogadni. Én már láttam ezt a beállítást a lejátszón, de szürke volt, mert a TV nem tudta. A Tiéd minden HDMI-benetén tudja? Ugye arra dugtad, ami fogad ilyen jelet? És ugye a
legújabb firmware van rajta? Egyébként milyen 4K/120 Hz-es filmfájlod van? És honnan?