Szerző: pisti31 » 2025.03.05. 11:11
Nem kizárólag a Premierhez kötődő kérdés, de nekem az van, így itt tenném fel a kérdést, hátha tud valaki segíteni. Egy plafonról lelógó Epson projektort használok, ami így fejjel lefelé áll, ezért meg kell fordítanom a képét 180 fokkal. A „plafon mód” miatt automatikusan magas ventilátor fokozatra kapcsol, bár nincs magasan és sajnos jó hangos lesz. Ha visszafordítom a képet normál módba, akkor halk, de így meg kell megfordítanom 180 fokkal a lejátszó, jelen esetben a Premier képét. A Pro Vision 4K menüjében láttam, hogy van opció a kép forgatására, a Premierében nincs, de gondoltam egy Android programmal megfordítom. Sok ilyen apk van, de csak kettőt találtam, ami működik is a lejátszón. Mind a kettővel egy kattintásra meg tudom fordítani a képet, viszont ha bármilyen videót elindítok, mindegy, hogy ATV-ből egy Netflix filmet, vagy a Dune MC-ből egy mkv-t, a kép homályos lesz, olyan, mint amikor egy menüben leveszem az élességet. A kezelőfelületen ez nem látszik, ott nincs változás a képminőségben, csak, ha elindítok egy videó lejátszást, akkor viszont mindig. Ha valaki ért az Android alkalmazások felépítéséhez, talán meg tudja mondani miért van ez a jelenség, mi köze van a kép megfordításának a lejátszás képminőségéhez és lehet-e ezt valahogy orvosolni? Köszönöm.