Sziasztok!
Friss Premier 4K Pro tulajdonosként, de tapasztaltnak mondható Dune lejátszó használóként megakadtam a mediacenterrel kapcsolatosan. A készülék beállításakor kikerülhetetlenül feltelepül a Homatics féle verzió a lejátszóra 1.0.1-15-230503_1402 verziószámmal. A webshop termékleírás alapján ez a lejátszó a Dune HD által van gyártva és mégis más gyártó eszközéhez tarozó mediacenter változat települ? Hogy van ez? A leírások alapján próba képpen feltelepítettem az utolsó stabil, Dune lejátszókhoz tartozó verziót (1.0.1-13-230924_2058), de itt hasonló problémába ütköztem mint amit Chopinke fórumtárs tapasztalt az azóta lezárt topic-ban. A legfrissebb béta elindul, de használhatatlan. Nincs hálózati tallózási lehetőség, beállítási lehetőség gyakorlatilag nulla. Egyel korábbi stabil verziót is próbáltam, de ott is hasonlóan puritán a felület.
A kötelezően feltelepülő verzió rendben működik, tehát a lejátszó használható. Fissítés keresésnél nem ajánl fel frissebb verziót, a korábbiak listázásánál meg a 1.0.1-13-as verziókat listázza 1.0.1-15-ös kezdetű nincs is,még korábbi se.
Érdekelne más 4K Pro tulajok, vagy az adminok tapasztalata ezen témában. Akkor végül is milyen verzió fut ezen? Miként, milyen gyakorisággal jön erre frissítés?
Köszönöm