Dune HD Mediacenter verzió a lejátszón

A Premier 4K Pro-val kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Dune HD Mediacenter verzió a lejátszón

HozzászólásSzerző: MrJanika » 2024.03.06. 19:01

Sziasztok!

Friss Premier 4K Pro tulajdonosként, de tapasztaltnak mondható Dune lejátszó használóként megakadtam a mediacenterrel kapcsolatosan. A készülék beállításakor kikerülhetetlenül feltelepül a Homatics féle verzió a lejátszóra 1.0.1-15-230503_1402 verziószámmal. A webshop termékleírás alapján ez a lejátszó a Dune HD által van gyártva és mégis más gyártó eszközéhez tarozó mediacenter változat települ? Hogy van ez? A leírások alapján próba képpen feltelepítettem az utolsó stabil, Dune lejátszókhoz tartozó verziót (1.0.1-13-230924_2058), de itt hasonló problémába ütköztem mint amit Chopinke fórumtárs tapasztalt az azóta lezárt topic-ban. A legfrissebb béta elindul, de használhatatlan. Nincs hálózati tallózási lehetőség, beállítási lehetőség gyakorlatilag nulla. Egyel korábbi stabil verziót is próbáltam, de ott is hasonlóan puritán a felület.
A kötelezően feltelepülő verzió rendben működik, tehát a lejátszó használható. Fissítés keresésnél nem ajánl fel frissebb verziót, a korábbiak listázásánál meg a 1.0.1-13-as verziókat listázza 1.0.1-15-ös kezdetű nincs is,még korábbi se.
Érdekelne más 4K Pro tulajok, vagy az adminok tapasztalata ezen témában. Akkor végül is milyen verzió fut ezen? Miként, milyen gyakorisággal jön erre frissítés?
Köszönöm
MrJanika

Előző

Vissza: Premier 4K Pro specifikus kérdések