ATV14 új firmware

A Premier 4K Pro-val kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

ATV14 új firmware

HozzászólásSzerző: pisti31 » 2025.04.18. 18:56

Sziasztok! Leírom, hátha valakit érdekel. Az orosz oldalakon fellelhető SEI804HM 14.8.2463-as firmware-t, amit a Homatics boxokra az oroszoknak elkezdett kiküldeni a Homatics, megpróbáltam felrakni a Premier-re, a leírtak szerinti 2 lépcsőben remekül feltelepült és egyelőre 3 hete minden működik, amire én használom. Erről ezen a fórumon senki nem ír semmit, nem tudom miért, mert gondolom rajtam kívül is vannak itt próbálkozó szelleműek. Nekem eddig 12-es ATV volt a boxon, arra telepítettem rá, így nem tudom megmondani, hogy az előzőleg kiadott 14-es firmware-ekhez képest mi változott. Egyetlen negatív észrevétel, hogy az alvó állapotot továbbra sem érdemes bekapcsolni, mert bár most elindul a box a távirányítóval, ami a 12-esen nem mindig sikerült, de a WiFi kikapcsolódik, amit indulás után mindig újra be kell kapcsolni, ezért érdemes a boxot inkább csak sima standby-ba kikapcsolni. Igaz, hogy így továbbra is kicsit melegszik a készenlét miatt, ami a 2,5-es belső HDD-re vagy SSD-re is kihat, mert a ház teteje ott is langyos kicsit, de ez a 12-esnél is pontosan igy működött. Ezen kívül csak annyi a nehézség, hogy a különböző, nem áruházból telepítendő alkalmazásokat ADB-n keresztül kell feltenni, beleértve a Dune MC alkalmazást is, mert különben minden újraindításnál egy megerősítést kér a használathoz, de úgy tudom ez már az előző 14-es firmware-eknél is így volt. Erre egyébként a készülék saját áruház ajánlatainál megtalálható ADB TV alkalmazás remek megoldás, minden feltelepíthető belőle. Ha valaki már telepítette ezt az utolsónak kiadott "2463"-as változatot, kérem ossza meg a tapasztalatát. Nálam gyors, megvannak a hangformátumok, a Dune MC kiválóan működik, az ATV egyéb stream alkalmazásai is.
pisti31

Vissza: Premier 4K Pro specifikus kérdések