13-230924_2058

Itt adunk hírt az Android TV-t futtató készülékekre (BOXY, Premier 4K Pro, Homatics Box R 4K Plus) külön telepíthető Dune HD Media Centerrel kapcsolatos fejlesztésekről, az alkalmazás újabb és újabb verzióiról, hasonlóan a firmware-frissítésekhez a „valódi” Dune HD lejátszóknál. A Media Center telepítésének útmutatója ITT olvasható.

Re: 13-230924_2058

HozzászólásSzerző: Csabi1984 » 2024.01.14. 12:53

fowler írta:Vettem egy Homatics Box R 4K plus készüléket.Sikeresen feltelepítettem a Dune HD media centert.Működik is,de valamiért a menüs lejátszást nem engedi. Ez az üzenet jelenik meg :BD Menu currently supported only for BDMv folder on local disk. Segítséget kétnék .Köszönöm.

Szia! Jelenleg csak akkor működik a menüs lejátszás ha közvetlenül csatlakoztatod rá a tárhely eszközt. Hálózati elérés esetén csak a főfilm lejátszás működik :(
Csabi1984

HozzászólásSzerző: fowler » 2024.01.13. 18:57

Vettem egy Homatics Box R 4K plus készüléket.Sikeresen feltelepítettem a Dune HD media centert.Működik is,de valamiért a menüs lejátszást nem engedi. Ez az üzenet jelenik meg :BD Menu currently supported only for BDMv folder on local disk. Segítséget kétnék .Köszönöm.
fowler

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.03. 17:00

nekem17 írta:...Mindig re állítottam majd back gombbal visszaléptetve újra ugyanazt a pop-up ablakot hozza be...

Megoldódott közben? Látom, törölted a tegnap esti posztodat, ebből gondolom. Megnéztem ma, de nekem semmi hasonló probléma nem jött elő (felvettem videóra is), max. ha többször nyomom a BACK gombot a kelleténél...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.02. 18:16

nekem17 írta:...Első indításnál elakadtam....

Nincs előttem egy ilyen, de bizonyosan valamit nem jól nyomsz, miután visszatértél az engedély megadása után. Tovább kellene lépni a következő lépcsőre. Holnap meg tudom nézni egy lejátszón, ha addig sem jössz rá addig.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nekem17 » 2024.01.02. 15:03

Hello!

Vásároltam egy Dune HD Premier 4K Pro készüléket
Telepítettem USB-ről az alábbi: dune.1.0.1-13-230924_2058.apk -Dune HD Media Center alkalmazást
Első indításnál elakadtam.
Kiterjesztett hozzáférést kér egy felugró ablakban, amit a jobb oldali menüben az Alkalmazásoknál DUNE-Engedélyek-Fájlok és Média Mindig Mikrofon Mindig re állítottam majd back gombbal visszaléptetve újra ugyanazt a pop-up ablakot hozza be

DUNE application requires extended access:
Please choose in the menu at right:
Device Preferenc>Accessibility>DUNE>Enable

Use BACK button to close the settings menu

Mit kellene tegyek hogy el tudjam indítani az alkalmazást?

Előre is köszönöm!
nekem17

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.12.03. 18:53

beneazs írta:Dolby Atmos egy filmemmel sem működik...

Nem tudunk ilyen problémáról. Dolby Atmos 2-féle formában létezik: Dolby Digital Plus-ba vagy Dolby Digital TrueHD-ba kódolva. Az Atmos-kompatiblis erősítőnek kell felismernie, ha Atmos is van az adott hangsávban. Az Atmos RAW formátumban és Dolby MAT-ként is továbbküldhető. Utóbbi csak akkor, ha az erősítő támogatja a többcsatornás PCM hangot Atmos-szal. Milyen hangbeállításokat használsz? EZT a segédletünket olvastad?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: beneazs » 2023.12.01. 23:22

Dolby Atmos egy filmemmel sem működik. Dolby Digital+ jelet ad ki az erősítőmnek. Netflixel még nem próbáltam. Megköszönném a segítséget előre is, hogy működjön. Az elődje Dune HD Real Vision 4K lejátszotta. jelenleg Dune HD Homatics Box R 4K Plus van. Sem képminőségben, sem hangminőségben nem csalódtam.
beneazs

13-230924_2058

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.10.03. 16:19

FIGYELEM! Mindig a legújabb Dune HD Media Center verziót javasoljuk használni, függetlenül attól, hogy béta vagy sem! Ha a lejátszó első üzembe helyezése után már lesz egy DUNE vagy BOXY nevű alkalmazás a készüléken, akkor azt töröld (vélhetően úgysem fog működni már), majd telepítsd a letöltött .apk fájlt az EZEN cikkünk II-es pontjában leírtak szerint!

Újdonságok, javítások:

– Média TAG-ek kiolvasás már a fájlból is, nem csak a fájlnévből, mint korábban.
– Média TAG-e fejlesztett kezelése olyan mappákban, melyek nincsenek a My Collection jukeboxhoz adva.
– A My Collection/Data storage/Extra file information menüben kikapcsolható a média TAG-ek fájlból való kiolvasása.
– Több helyen is láthatók mostantól a média TAG-ek.
– A My Collection jukebox bal paneljén megjelent a szűrési lehetőség a különböző média TAG-eket használva.
– Több helyen is látható, hogy egy fájlt megnéztünk-e már, illetve hogy hol hagytuk abba a lejátszását.
– A SELECT gombbal több fájl is kijelölhető a Legutóbb játszott menüben.
– Új opció az Egyéb/Fájlböngésző menüben: beállítható, hogy mikor tekintsen egy fájlt végigjátszottnak.
– A POP UP menüt használva manuálisan is beállítható bármely fájlnál a megnézett/még meg nem nézett állapot.
– A POP UP menüben megjelenő Configure List opciónál testre szabható a képernyő tetején és a bal oldalt lévő menü is.
– Mostantól a Dune HD Media Center beállítható, mint külső lejátszóalkalmazás más androidos programok számára is.
Blu-ray menük lejátszásának részleges támogatása. Jelenleg csak BDMV mappák esetén, és csak helyi tárhelyről (tehát Blu-Ray ISO fájlok esetén és hálózaton keresztüli lejátszáskor még nem működik).
– Különböző javítások és fejlesztések fájlok és DVD-videó lejátszásakor.
– Premier 4K Pro: nem működött a Beállítások/Egyéb/Kijelző menü.
– A kijelző beállításainál a „Semmi” kiválasztva bizonyos esetekben rosszul működött.
– A kijelző mostantól teljesen kikapcsolható.
– Ha ismeretlen hosszúságú streamet játszunk le (pl. TV-adás), mostantól a pontos idő jelenik meg a kijelzőn, nem az értelmezhetetlen lejátszási pozíció.
– Javítva, hogy ha nem volt egy helyi meghajtónak cimkéje, lefagyást okozhatott.
– Javítva, hogy saját TTF betűtípusaink bizonyos esetekben rosszul működtek.
– Dune Extra: újabb API-k születtek a következő generációs IPTV és filmes pluginek számára. Néhány egyéb fejlesztés a Dune Extra tartalmak kapcsán.
– Fejlesztett My Collection támogatás Kínában.
– Nyelvi frissítések.
Kyle
Adminisztrátor

Előző

Vissza: Dune HD Media Center app frissítései