google tv 12

A Homatics Box R 4K Plus-szal kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Re: google tv 12

HozzászólásSzerző: norbi84 » 2024.12.25. 11:45

Üdv! Nem akartam új témát nyitni, ezért írom ide. Egy ideje 1.0.1-13-230924_2058 szoftverrel azt játsza az eszköz, hogy nem indul ez az alkalamzás. Van, hogy a tök fekete képernyőt nézem, van, hogy a bal felsőben órázik. A Box R újraindítása után elindul, de azért ezt gáz minden egyes alkalommal eljátszani... cache ürítés volt, adatok törlése az alkalmazásnál volt, egyedül a teljes újratelepítést nem próbáltam még, de nem is akarnék vele mókolni. Persze ha van erre tuti fixen jó megoldás, akkor megcsinálom, de azt hiszem semmi extrát nem várnék el. Köszönöm!
norbi84

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.07.09. 16:30

Pison írta:...Köszönöm! Sikerült.

Remek! Van még benne nem egy hiba, de most már akár napokon belül jön frissítés a főbb javításokkal, addig legyél türelmes vele :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Pison » 2024.07.09. 13:46

Kyle írta:
Pison írta:...amúgy ezzel a frissítéssel megjelent a hálózati megosztásnál a DLNA-s megosztásom is...

A DLNA-kliens, mint funkció most érkezett. De nem ezen játszunk le már 2024-ben, és nem a biztonság miatt nem. DLNA-n nem lehet felmountolni ISO fájlokat, és számos formátum nem játszható le, gond lehet a külső feliratokkal is. Szóval maradj az SMB-nl (vagy NFS-nél linuxos gépnél, NAS-nál)!
Nem tudom, hol olvastál az Android TV 12 frissítésről, de ha nálunk a hírekben, vagy az erről szóló posztban, akkor látod, hogy recovery módban kell manuálisan telepíteni. Hogy ez hogy megy, arról meg a Terméktámogatás oldalunkon megtalálod a leírást – de ez a link is benne van a frissítésről szóló posztomban.
A későbbi frissítések már online is települnek, de most a 11-esről váltás csak így lehetséges.

Köszönöm! Sikerült.
Pison

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.07.09. 12:38

Pison írta:...amúgy ezzel a frissítéssel megjelent a hálózati megosztásnál a DLNA-s megosztásom is...

A DLNA-kliens, mint funkció most érkezett. De nem ezen játszunk le már 2024-ben, és nem a biztonság miatt nem. DLNA-n nem lehet felmountolni ISO fájlokat, és számos formátum nem játszható le, gond lehet a külső feliratokkal is. Szóval maradj az SMB-nl (vagy NFS-nél linuxos gépnél, NAS-nál)!
Nem tudom, hol olvastál az Android TV 12 frissítésről, de ha nálunk a hírekben, vagy az erről szóló posztban, akkor látod, hogy recovery módban kell manuálisan telepíteni. Hogy ez hogy megy, arról meg a Terméktámogatás oldalunkon megtalálod a leírást – de ez a link is benne van a frissítésről szóló posztomban.
A későbbi frissítések már online is települnek, de most a 11-esről váltás csak így lehetséges.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

google tv 12

HozzászólásSzerző: Pison » 2024.07.09. 11:46

Sziasztok!

Tegnap vásároltam a Homatics 4k box-ot.
Ráraktam a Dune media centert amit frissítettem a legújabbra: 13-240619_0212 , (amúgy ezzel a frissítéssel megjelent a hálózati megosztásnál a DLNA-s megosztásom is (nem baj csak akkor miért szívatott a név, jelszóval az SMB szerver, persze tudom a biztonság miatt jó dolog ez de akkor miért van a dlna. na mindegy annyira nem vágom ezeket a dolgokat) Nekem így tökéletes amúgy.
A kérdésem az lenne hogy nálam a google tv 11 van. Hogy tudnám frissíteni 12-re? Hiába keresem nem találja.
Köszönöm!

Lenne még egy olyan kérdésem mert az istennek se találom de valahol olvastam egy olyat hogyha belépünk a google / fejlesztői beállításokba és valamilyen fájlt letöltünk és telepítünk, akkor el lehet azt érni hogy ne a google felülete jelenjen meg hanem a Dune media center. (ha jól olvastam)
Ha ebben tudna segíteni valaki az jó lenne.
Köszönöm!
Pison

Előző

Vissza: Homatics Box R 4K Plus specifikus kérdések