HDMI csatlakozók

A Max Vision 4K hardverével, egyedi képességeivel kapcsolatos kérdések helye. NE ITT POSZTOLJ vélhetően szoftveres problémkról, melyek a többi, ugyanilyen processzort használó lejátszót is érinthetnek!

Re: HDMI csatlakozók

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.13. 14:13

micromega írta:Hát ezek után már én is csak erre tudok következtetni...

Ami még segíthet: egy HDMI switchen keresztül csatlakozni a TV-hez. Ha van a közeledben egy ilyen, amivel ki tudod próbálni. Akár egy régi HDMI1.2-es is elég lenne. Venni nem vennék, amíg nem derül ki, hogy segít-e.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: micromega » 2023.05.12. 18:18

Hát ezek után már én is csak erre tudok következtetni, pláne hogy másnak nem volt ilyen gondja, nincs más hátra a következő projekt egy új TV kell hogy legyen :) Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget. Üdv!
micromega

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.12. 08:41

micromega írta:Csak tv-n keresztül produkálja...

Azt tippelem, másik TV-vel nem történne meg ez. Ha van firmware-frissítés a TV-hez, az segíthet. Bár gondolom ez még nem is hálózatos TV.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: micromega » 2023.05.11. 20:28

Csak tv-n keresztül produkálja, az erősítőre analóg kimeneten csatlakozom. Megpróbáltam mindkét beállítást (bitstream ,dekódolás)mindkettőnél ugyan azt csinálja, A tv-n (szintén 10+ os samsung plazma) az összes hangbeállítás visszatéve alapra, a két gép két különböző kábellel csatlakozik a tv-hez, úgyhogy kábel probléma sem lehet.
micromega

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.11. 13:28

micromega írta:...HDMI kimeneten lejátszás megkezdése előtt eléggé hangos pattogó hangokat produkál...

Ha egy másik lejátszón (ráadásul 10+ évesen) is ez történik, akkor azt feltételezem, hogy ugyanazon az erősítőn vagy TV-n keresztül próbálod. A hangkimenetné továbbküldés van a HDMI mellett beállítva vagy dekódolás? Mihez csatlakoznak a hangszórók, amelyek pattognak? Másik HDMI kábellel, másik HDMI-s erősítőn vagy TV-n is sikerült ezt reprodukálni már? Kompozit kimenet mellett analóg hang van, az bizonyosan nem fog pattogni...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: micromega » 2023.05.11. 12:02

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy HDMI kimeneten lejátszás megkezdése előtt eléggé hangos pattogó hangokat produkál, ugyan ezt tapasztaltam az előd BD Prime 3 nál is, csak ott volt kompozit kimenet amin nem jelentkezett ez a hiba. Mindeddig nem találtam megoldást a problémára ami rendkívül zavaró. Létezik erre valamilyen megoldás?
micromega

HozzászólásSzerző: Janika » 2022.05.04. 18:23

Köszi, megtaláltam, csak nem gondoltam volna, hogy hardveres bemenet beállítást az Android programok között kell keresnem...
üdv,
LG OLED65 GX3, MAX VISION 4K, DENON AVC X3700H
Janika

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.05.04. 16:02

Janika írta:
maxhim írta:...semmi ilyen lehetőséget nem találtam

Kép

Nekem ilyen van.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Janika » 2022.05.01. 07:49

maxhim írta:... ezen a bemeneten kersztül rögzíteni.

Köszönöm a választ, most kerestem ehhez progit, de semmi ilyen lehetőséget nem találtam, de igaz, hogy erre a felvételi lehetőségre nekem nincs szükségem.
Közben megtaláltam egy másik típus topicjában az erről folyó eszmecserét, köszi!
Mivel a TV HDMI bemenete véges, (4db.) ezért értékeltem volna, ha Pl. kikapcsolt állapotban az ide csatlakoztatott eszköz, (nálam: Biztonsági kamera) képét továbbítaná, amikor ki van kapcsolva.
Mint egy erősítőnél, ahol ki lehet választani a Ready állapotban továbbított csatornát.
Üdv,
LG OLED65 GX3, MAX VISION 4K, DENON AVC X3700H
Janika

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.04.30. 17:54

Ha minden igaz, akkor elvileg ezen a bemeneten kersztül rögzíteni lehet olyan forrásokból, amik nem védettek. Tehát Blu-Ray-ről nem, de pl. kameráról igen. Nincs Max Vision 4K-m, de ehhez kéne lennie egy programnak a Dune menüjében.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Következő

Vissza: Max Vision 4K specifikus kérdések