Csatlakoztatás számítógéppel fájl másoláshoz !

A Max Vision 4K hardverével, egyedi képességeivel kapcsolatos kérdések helye. NE ITT POSZTOLJ vélhetően szoftveres problémkról, melyek a többi, ugyanilyen processzort használó lejátszót is érinthetnek!

Re: Csatlakoztatás számítógéppel fájl másoláshoz !

HozzászólásSzerző: Wolfyka » 2021.08.11. 10:31

Rendben !
Köszönöm a választ !
Wolfyka

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.08.09. 10:24

Wolfyka írta:Nekem Max speckó kérdés mivel ilyen lejátszóm van és azért kérdeztem meg itt a beállítások miatt...

Ezt írjuk a fórum leírásában: „A Max Vision 4K hardverével, egyedi képességeivel kapcsolatos kérdések helye. NE ITT POSZTOLJ vélhetően szoftveres problémákról, melyek a többi, ugyanilyen processzort használó lejátszót is érinthetnek!”
Amit kérdeztél az az operációs rendszer működésével kapcsolatos, minden androidos Dune-ön egyformán kell, hogy működjön. Kár megkérdezned máshol most már, hiszen fentebb leírtam, mi a megoldás: kapcsold be az SMB-szervert!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Wolfyka » 2021.08.09. 09:46

Nekem Max speckó kérdés mivel ilyen lejátszóm van és azért kérdeztem meg itt a beállítások miatt de akkor majd rá kérdezek más fórumon hogy hogyan tudnám be állítani !
Wolfyka

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.08.09. 09:36

Wolfyka írta:...Össze kapcsoltam USB kábellel a media lejátszót és a laptopot de nem látható a számítógépen a Media lejátszó belső SSD merev lemeze !

SMB szerver fut a Dune-ön? Más nem kell hozzá. De ez nem Max specifikus kérdés, de még csak nem is lejátszással kapcsolatos, IDE való lenne, bár szerintem a válasz is ott van már.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Csatlakoztatás számítógéppel fájl másoláshoz !

HozzászólásSzerző: Wolfyka » 2021.08.09. 09:25

Üdvözlet !

Érdeklődnék hogy hogyan tudnám be állítani a media lejátszót és a laptopot hogy a számítógépre le töltött filmet pendrive nélkül közvetlenül át tudjam másolni a media lejátszóm belső SSD merev lemezére ?
Össze kapcsoltam USB kábellel a media lejátszót és a laptopot de nem látható a számítógépen a Media lejátszó belső SSD merev lemeze !
Wolfyka

Vissza: Max Vision 4K specifikus kérdések