Szerző: hiritomi62 » 2021.12.04. 22:32
De, a Play Store ott van. Ha belemegyek, akkor (tényleg nem 15, hanem) százszámra vannak ott felajánlott App-ok, jellemzően mind valami media tartalom (Spotify, Netflix, sport csatormák, játékok, még a magyar M3 tévé appját is megtaláltam.) A Facebook Watch is ott virít. De nincsen hozzáadás gomb, amivel egy tetszőleges App-ot, pl. a facebook-ok hozzá tudnám adni. A jobb felső sarokban ott van a keresés gomb, de az CSAK a kiajánlott Appok között keres, azaz ide hiába írom be, hogy facebook, csak a Facebook Watch-ot adja találatnak.
Még egy rendes böngésző sincs Dune-ön. (Na jó, hosszan keresgélés után találtam egy WebOnTV appot az Eszközök között. Azt telepítettem, jobb híján.)
ui: bár fentiekből nem látszik, de én Dune rajongó vagyok. Van egy sokéves (régi processzoros) DuneHD eszközöm, csak most a második TV-hez a feleségemnek is vettem egy új Dune-t. Ő pedig facebook-ozni IS szeretne. Azt reméltem, hogy ez sima ügy lesz - éppen azért, mert Android készülékről van szó. Egyébként nem is igazából facebook, hanem azon belül Messenger, amin mindenféle jópofa kis videók vannak megosztva. Na, ezeket szeretné nagy képernyőn nézni.