Játékvezérlő típus.

Androidos játékprogramok és az azok irányításához használható kontrollerek, kiegészítők alfóruma

Re: Játékvezérlő típus.

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.10. 16:21

Gyuri69 írta:Sziasztok, engem is érdekelne, hogy milyen játékkar párosítható.

Mivel csakis az Android oprendszernek van köze a controller kezeléséhez, így bármilyen, amit Android-kompatibilisnek mond a gyártója. Alapvetően Bluetooth-os és USB-s lehet. Ahogy EZEN a videón látom, egy XBOX360 vezetékes kontroller is jó, így gondolom a Bluetooth-os is. EZEN videón PS4, XBOX360 és Nintendo controller is látható. Nálam egy CANYON CND-GPW8 van, ami XBOX One, PlayStation 3, PC és Android kompatibilisnek mondja magát, és megy is a Dune-nel szépen Bluetooth-on keresztül. Remélem ez segített.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Re: Játékvezérlő típus.

HozzászólásSzerző: Gyuri69 » 2022.01.10. 14:26

Sziasztok, engem is érdekelne, hogy milyen játékkar párosítható. Ugyancsak Dune Pro 4K II lejátszóm van. üdv. Gyuri
Gyuri69

Játékvezérlő típus.

HozzászólásSzerző: Jimy73 » 2021.06.17. 22:08

Sziasztok. Nemrég vettem egy Dune Pro 4K II -t. Minden tökéletesen működik. Telepítettem rá Android játékokat. Az lenne a kérdésem , milyen típusú kontrollert lehet hozzá csatlakoztatni :?: Az XBox kart nem látja. Távirányítóval sajnos , nem minden játékot lehet vezérelni. Köszönöm előre is a válaszokat , segítséget. Imre.
Jimy73

Vissza: Játékok, játékvezérlők használata