HBO Go alkalmazás

Videófájlok vagy online videós tartalmak lejátszására készült androidos alkalmazások, melyek nem része az aktuális firmware-nek (Tehát YouTube, Netflix témák NEM ITT!)

Re: HBO Go alkalmazás

HozzászólásSzerző: kosza » 2020.08.05. 14:33

Hát, ez érdekes... Mindenesetre nagyon köszönöm az infót, ezzel még nem találkoztam sehol. Futok egy kört a hábéónál, hátha...
kosza

Re: HBO Go alkalmazás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.08.05. 12:49

kosza írta:...Real Box 4K-ra felraktam androidos HBO GO klienst, bejelentkezés (és eszköz regisztrálása) után ha bármit elindítanék, 5.1-es hibát ír a kliens...

Ehhez – sajnos – nincs köze a Dune-nek. Az HBO csak beépített képernyővel rendelkező eszközökön engedi futni jelenleg az alkalmazását biztonsági okokból (ne lehessen egy HDMI-kimenetről valahogy leszedni a műsort). Reklamálhatsz az HBO-nál, de nem hiszem, hogy bármit el tudsz érni. Szerencsére sok más hasonló szolgáltató appja már futhat képernyő nélküli androidos eszközön is.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HBO Go alkalmazás

HozzászólásSzerző: kosza » 2020.08.04. 20:48

Sziasztok!

Real Box 4K-ra felraktam androidos HBO GO klienst, bejelentkezés (és eszköz regisztrálása) után ha bármit elindítanék, 5.1-es hibát ír a kliens. A TV-n megy az HBO GO alkalmazás, gond nélkül játszik mindent. Persze internet van a lejátszón, youtube pl. megy.
Van tapasztalat, ötlet erre a problémára?

Köszönöm.
kosza

Előző

Vissza: Videólejátszók