henderson írta:A nagyobb okostelevízió gyártók mindegyikének rajta van a készülékén a legtöbb streamszolgáltató applikációja (kivétel pl. a Pana tévéken egyelőre nincs HBO MAX, ezért fekete pont jár). Miért érzed úgy hogy mindenképpen egy, igazából nem stream lejátszásra tervezett külső készülékkel kellene pl. a Disney+ lejátszani, mikor az tv-n zökkenőmentesen történik? Nem kötekedni óhajtok, csak érdekelne.
Több oka is lehet, ha kicsit gondolkozol. TV-ből hogy nyered ki bármilyen Streaming app képét projektorra, Hogy hallgatod normális házimozi rendszeren Atmos-ban? Hogy viszed magaddal a TV-t ha pl. elutazol, de ott is kiszeretnéd használni az előfizetésedet? Nekem is rajta van mindegyik streaming app a TV-n, de sosem azon nézem egyiket sem. Van Dune-ön is, van Zidoo-m is de időközben rájöttem, hogy ha az előfizetéseket fullos minőségben ki akarod használni, akkor ezek a készülékek erre egyáltalán nem jók! Amit Kylie is ír, licence problémák miatt. Ha kell a teljes minőség hangban is és képben is, akkor venni kell egy dedikált eszközt. Én is így tettem (Fire TV 4K Max) és azóta boldogság van stream ügyben. Pedig még ebbe az eszközbe is bele lehet kötni mert a hangok terén ez sem teljes. Nem tudja a HD hangokat, az Atmos "csak" DD-ben szól, de ez igazából már lényegtelen.