Kyle írta:DM-Fan írta:...kellemetlen szájízt adott az indulásnak ez a kis malőr...
Mi vagyunk a disztributor, így természetesen kollégám is ezt válaszolta. A „malőrt” nem értem, mikor kiderült, hogy azt kaptad, amit vártál, csuklómozdulattal irányítható Bluetooth egeret. Ráadásul több gombos távvezérlőt, mint ami a képen van, tanítható infra funkcióval, tehát többet kaptál, mint vártál. Ez kifejezetten jó hír. Mivel kb. 1 hete jött az első szállítmány, amiben már az új távvezérlő volt, és nekünk sem jelezték ezt a változást, én pl. tőled tudtam meg, hogy ez történt.
A malőrt csak arra értettem, hogy a termék mindenhol a korábbi AirMouse képével van promózva mai napig, illetve minden kicsomagolós videóban is ez szerepel és mivel sehol nem hívták fel az ember figyelmét, hogy változott a csomag beltartalma, az otthoni kicsomagoláskor okozott némi riadalmat, hogy itt valami tévedés történhetett. Szerintem ez érthető aggály.
Nem azt állítottam, hogy rossz lenne az újdonsült távirányító, amit kaptam, pusztán csak annyit, hogy a termék más kiegészítőkkel került fel mindenhova. Plusz ugye addig nem is akartam kibontani a fóliából ezt a számomra ismeretlen, külsőre sima infrásnak kinéző távot, amíg választ nem kapok itt, vagy telefonon, hogy rendben van-e így a dolog, így nem is tudhattam, hogy egyébként az infraszenzortól függetlenül BlueTooth-os is.
Szóval bocsánat, nem kötekedésnek szántam, de a tény az tény: más van a dobozban, mint a honlapokon szereplő képeken és engem - szerintem el nem ítélhető módon - ez megzavart.
Tegnap este már kibontottam a második távvezérlőt is, rögtön csatlakozott BlueTooth-on a készülékhez, így meg tudom erősíteni, hogy egyébként tényleg BlueTooth-os.