Dune HD Pro Vision 4K Solo tartozékok

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro Vision 4K Solo egyedi hardverével (pl. processzor, Dolby Vision) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, melyek a Realtek-es Dune HD modelleket egyformán érinthetik.

Re: Dune HD Pro Vision 4K Solo tartozékok

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.03. 18:11

DM-Fan írta:...A malőrt csak arra értettem...

Én meg csak azt akartam írni, hogy kellemetlen „szájíz” nem igen maradhat, ha egyszer értékesebb, többet tudó az amit kaptál annál, amire számítottál. Jogos, hogy miért szó nélkül cserélnek ki egy tartozékot, de ha egy jobb cuccra cserélik, akkor szerintem bátran tegyen így bármilyen gyártó :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: DM-Fan » 2021.12.03. 11:07

Kyle írta:
DM-Fan írta:...kellemetlen szájízt adott az indulásnak ez a kis malőr...

Mi vagyunk a disztributor, így természetesen kollégám is ezt válaszolta. A „malőrt” nem értem, mikor kiderült, hogy azt kaptad, amit vártál, csuklómozdulattal irányítható Bluetooth egeret. Ráadásul több gombos távvezérlőt, mint ami a képen van, tanítható infra funkcióval, tehát többet kaptál, mint vártál. Ez kifejezetten jó hír. Mivel kb. 1 hete jött az első szállítmány, amiben már az új távvezérlő volt, és nekünk sem jelezték ezt a változást, én pl. tőled tudtam meg, hogy ez történt.

A malőrt csak arra értettem, hogy a termék mindenhol a korábbi AirMouse képével van promózva mai napig, illetve minden kicsomagolós videóban is ez szerepel és mivel sehol nem hívták fel az ember figyelmét, hogy változott a csomag beltartalma, az otthoni kicsomagoláskor okozott némi riadalmat, hogy itt valami tévedés történhetett. Szerintem ez érthető aggály.

Nem azt állítottam, hogy rossz lenne az újdonsült távirányító, amit kaptam, pusztán csak annyit, hogy a termék más kiegészítőkkel került fel mindenhova. Plusz ugye addig nem is akartam kibontani a fóliából ezt a számomra ismeretlen, külsőre sima infrásnak kinéző távot, amíg választ nem kapok itt, vagy telefonon, hogy rendben van-e így a dolog, így nem is tudhattam, hogy egyébként az infraszenzortól függetlenül BlueTooth-os is.

Szóval bocsánat, nem kötekedésnek szántam, de a tény az tény: más van a dobozban, mint a honlapokon szereplő képeken és engem - szerintem el nem ítélhető módon - ez megzavart.

Tegnap este már kibontottam a második távvezérlőt is, rögtön csatlakozott BlueTooth-on a készülékhez, így meg tudom erősíteni, hogy egyébként tényleg BlueTooth-os.
DM-Fan

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.03. 10:17

DM-Fan írta:...kellemetlen szájízt adott az indulásnak ez a kis malőr...

Mi vagyunk a disztributor, így természetesen kollégám is ezt válaszolta. A „malőrt” nem értem, mikor kiderült, hogy azt kaptad, amit vártál, csuklómozdulattal irányítható Bluetooth egeret. Ráadásul több gombos távvezérlőt, mint ami a képen van, tanítható infra funkcióval, tehát többet kaptál, mint vártál. Ez kifejezetten jó hír. Mivel kb. 1 hete jött az első szállítmány, amiben már az új távvezérlő volt, és nekünk sem jelezték ezt a változást, én pl. tőled tudtam meg, hogy ez történt.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: DM-Fan » 2021.12.02. 22:06

Kyle írta:
DM-Fan írta:Történt valami változás a korábbiakhoz képest, hogy mégis ezt a távvezérlőt adják az AirMouse helyett...

Történt változás. Amit kaptál, az AirMouse és Bluetooth is. Csak más, mint a korábban használt, ezen minden gomb rajta van. Ez az alap távvezérlő mostantól, még a Magic 4K-hoz is ez van csomagolva. Mindent tud, amit a régebbi AirMouse, csak több a gombja. Hamarosan cseréljük a képeket az érintett termékek adatlapján.

Köszönöm a választ! Ma délelőtt beszéltem a disztribútorral és ő is megerősítette, hogy az Európában kapható modellekhez jelenleg ez a második távirányító jár a korábbi AirMouse helyett. Megnyugodtam, bár kicsit kellemetlen szájízt adott az indulásnak ez a kis malőr, sajnos ugyanis tényleg nincs még utalás sem arra, hogy nem az várja az embert a dobozban, mint amit mindenhol láthat/amivel hirdetik a terméket.

De ez legyen a legnagyobb baj. Még egyszer köszönöm a választ!
DM-Fan

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.02. 14:57

DM-Fan írta:Történt valami változás a korábbiakhoz képest, hogy mégis ezt a távvezérlőt adják az AirMouse helyett...

Történt változás. Amit kaptál, az AirMouse és Bluetooth is. Csak más, mint a korábban használt, ezen minden gomb rajta van. Ez az alap távvezérlő mostantól, még a Magic 4K-hoz is ez van csomagolva. Mindent tud, amit a régebbi AirMouse, csak több a gombja. Hamarosan cseréljük a képeket az érintett termékek adatlapján.
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD Pro Vision 4K Solo tartozékok

HozzászólásSzerző: DM-Fan » 2021.12.01. 23:56

Sziasztok!

A mai napon vásároltam egy Dune HD Pro Vision 4K Solo készüléket hivatalos kereskedőtől. Egyelőre csak gyorsan összedugtam a rendszerrel a készüléket, lement a firmware-update, a NAS-okat rögtön látja, eddig többé-kevésbé minden rendben. Viszont ami már a doboz kibontása után feltűnt és nem hagy nyugodni az az, hogy a promóképeken és unboxing-videókon szereplő AirMouse helyett a nagy (háttérvilágításos) távirányító mellett egy második, kisebb, szintén infrásnak kinéző (ott a szenzor az elülső végén) távirányító van a dobozban - amit megmondom őszintén, ki se bontottam, tartva attól, hogy nem ez jár a készülékhez. Szóval egy nagy és egy kisebb távirányítóm van most, AirMouse nélkül.

Jól gondolom, hogy ez a kisebb távirányító tévedésből kerülhetett a készülék mellé az AirMouse helyett? Csakmert mindenhol az AirMouse-szal látom promózva a készüléket és a kicsomagolós videókon is tényleg mindenhol ez szerepel. Kissé csalódott vagyok, direkt ezért vásároltam hivatalos forgalmazótól, hogy kapjam a regisztrációs kártyát és hogy minden tartozék garantáltan meglegyen. :cry:

Történt valami változás a korábbiakhoz képest, hogy mégis ezt a távvezérlőt adják az AirMouse helyett? A doboz oldalán is ott szerepel a Package Content felsorolásban, hogy "IR remote", "Bluetooth remote". Tanácstalan vagyok, sehol nem lelek érdemi infót.

Előre is köszönöm!
DM-Fan

Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések