Kyle írta:mglita írta:...Nekem nincs NAS-om itthon, írtam is! Ha NAS ban van a HDD és a NAS a nappaliban van, akkor ugyan úgy hallatszódna...
Bocs, én ITT Fecke78 posztjára írtam, hogy ha van NAS, ne rakjon vele lemezt. Nem vettem észre, hogy Te válaszoltál helyette. De mivel azt kérdezted, hogy miért gond, ha a Dune-be raksz, és a Fecke78 levelére írt válaszomat idézted, azt hittem ő válaszolt. De ha jól értem, Te is azt kérdezted, hogy miért gond, ha a Dune-be teszel lemezt (a NAS helyett). Szóval leírtam, hogy miért hülyeség szerinte, HA VAN NAS.
NAS-t egyébként nem a nappaliban, hanem kamrában, gradróbban, pincében, bárhol tartunk, ahol kicsit hűvösebb lehet, és főleg nincs szem/fül előtt.mglita írta:Ez a szupport / fórum objektív vagy szubjektív segítséget nyújt összességében?
Ezt a kérdést nem értem most. Objektíven leírtam, hogy miért felesleges a NAS mellett a lejátszóba HDD. Objektíven válaszoltam, hogy bátran vegyél WD Red-et (a Pro feleslegesen drága, de a garancia miatt akár lehet). Nagyon objektíven linkeltem egy objektív leírást a WD Red problémáról, gondolva, hogy ezen aktualitás miatt nem javasolta valaki Neked szubjektíven a WD-t. Mindeközben az én (szubjektív) véleményemet kérdezted. Szóval nem értem a kérdésedet. Nem sikerült hasznosan válaszolnom vagy miről van szó objektív/szubjektív kérdésben? Természetesen, minden, amit bárki itt ír, az bizonyosan szubjektív vélemény. De jó esetben objektív is.
Igen, köszönöm a segítséget!