YouTube alkalmazás Útmutató

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro Vision 4K Solo egyedi hardverével (pl. processzor, Dolby Vision) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, melyek a Realtek-es Dune HD modelleket egyformán érinthetik.

Re: YouTube alkalmazás Útmutató

HozzászólásSzerző: DM-Fan » 2021.12.04. 11:17

Nekem is gondom akadt a Youtube-klinessel a Pro Vision 4K Solo-n.

Ha a Beállítások -> Programok -> Android alkalmazások menübe lépve a "SmartYouTube használata YouTube lejátszáshoz" lehetőséget Nem-re állítom, akkor a YouTube alkalmazást elindítva minden frankón működik, gyönyörűen és fluid módon mennek a videók, csak ugyebár a Bejelentkezés gombra kattintva kilép az alkalmazás, mivel a pre-installed YouTube alkalmazás ezt nem támogatja. Ha az előbb említett menüpontban a SmartYouTube használatát Igen-re állítom, akkor elindul a YouTube applikáció (Pro Main verziót választva is), lehetőséget is ad arra, hogy bejelentkezzek a profilomba (ahogy a TV-ket kell hozzáadni, kódos megoldással böngészőből bejelentkezve - külön érdekesség, hogy a Google által küldött biztonsági figyelmeztető e-mail szerint MAC eszközként ismerték fel az új eszközt), listázza is szépen a tartalmakat (már bejelentkezés előtt is tette), ugyanakkor bármilyen videóra klikkelve (legyen az SD/HD/4K) nem indul el a lejátszás, csak a Betöltés felirat fölött forognak a pontok és ha nyomok egy OK-t, akkor bejön az idősáv, 0:00 értéken áll és nincs bufferelés sem. Ha újra tiltom a SmartYouTube használatát a Beállítások menüben, akkor ismét "sima" módon indul a YouTube app, ismét mennek a videók, de ugye bejelentkezés ezúttal sem lehetséges. Az app indulásakor nyomtam a Back-et (aminek alapján választható a Pro Main is) és ott van egy Settings, amit átnéztem, próbáltam is pár beállításnál máshová tenni a pipát, de semmi eredmény: SmartYouTube használata mellett enged profilba jelentkezni, látszanak is a tartalmak (előnézeti bélyegképekkel) de semmilyen videó lejátszása nem indul el. A SmartYouTube-ot tiltva minden lejátszás gyönyörűen megy, de a bejelentkezés nem lehetséges.

Mi lehet a megoldás?
DM-Fan

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.15. 22:01

ledlenser írta:...A smart YT-ot tettem fel, a beállításokban lehet a hiba, majd holnap kitalálom, hogy mi...

El lehet rontani a beállításokat úgy, hogy ne induljon el a lejátszás. De a Smart YouTube indulásakor a képernyőn látható módon hozd be a beállításait! Ott válaszd a Pro Main (fejből mondom, de talán ez a neve) verziót!
A videókimenetet beállítottad fixen 4K-ra (ha már ilyen a tévéd is)? Mert akkor mind a YouTube, mind a Netflix működni fog 4K-ban. Ne automatikusan legyen! És persze engedélyezd az automatikus képfrekvencia-váltást is (24/50/50 Hz), ahogy szerintem a kézikönyvben is leírtuk!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.15. 13:01

ledlenser írta:Mivel többen is jeleztek ,hogy a YouTube alkalmazás nem müködik jol...

Ki jelezte, hogy a Pro Vision 4K Solo-n nem működik jól a Smart YouTube?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések