HDMI In/Out

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro Vision 4K Solo egyedi hardverével (pl. processzor, Dolby Vision) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, melyek a Realtek-es Dune HD modelleket egyformán érinthetik.

Re: HDMI In/Out

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.10.28. 11:36

Erdos001 írta:Helló! Voltam a forgalmazónál ,és ott ment egy Denon erősítővel a HDMI hang kimenet.Szóval nem a lejátszóval van a gond...

Sajnálom, hogy igazam volt.
Ellenőrizd, hogy a legújabb firmware legyen, és ENGEDÉLYEZD a béta verziók telepítését, kapcsold be az automatikus frissítéskeresést! Az, hogy valamikor az eladó a legújabb verzióval adta át Neked, nem jelenti azt, hogy másnap is az a legújabb. Nálunk ITT láthatod a verziókat, de néha még mi is lemaradunk, és csak pár nap múlva vesszük észre, hogy van újabb. Csinálj minden frissítés után (és akár most is) egy gyári állapot visszaállítását, az is segíthet ebben, de más problémában is!
Attól, hogy a Denon megy, a Cambridge nem, még a Dune oldaláról is elképzelhető frissítés, ami megoldja, nem csak az erősítőtől. Jelzem nekik a gondodat, valamit mondanak rá.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Erdos001 » 2021.10.27. 18:43

Helló! Voltam a forgalmazónál ,és ott ment egy Denon erősítővel a HDMI hang kimenet.Szóval nem a lejátszóval van a gond.
Sajnos itthon a kedvelt Cambridge CXR 200-as erősítőmön ugyanaz a gond ,látszik ,hogy érzékeli a DD hangot,mert előjön ,eltűnik ,de nem tartja meg a jelet.
Jeleztem a gondot a Cambridge forgalmazójának,kutatják hogy mi lehet a gond,addig is koax kimeneten hallgatom a cuccot.
Érdekes a fő HDMI-n /kép-hang/ már veszi gond nélkül a jelet az erősítő,de akkor nincs HDR.Természetesen próbáltam minden kábel variációt.
Az erősítőtől nem nagyon szeretnék megválni.
Szerintem a forgalmazó frissítette a legújabb firmware-t,de a beta verziót nem gondolom.
Erdos001

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.10.26. 20:26

Erdos001 írta:Nem ,mert az előző Eagret lejátszóval működött.

Értem. Akkor sem hardver hiba lesz. Legújabb firmware van rajta?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Erdos001 » 2021.10.26. 14:50

Nem ,mert az előző Eagret lejátszóval működött.
Erdos001

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.10.26. 08:55

Erdos001 írta:A forgalmazó már visszajelzett,ha ott sem fog működni ,cserélik.

Ennek sok értelme nem lenne. Esélytelen, hogy ez hardveres hiba legyen a lejátszón. Ha ez példány nem működik, akkor másik sem fog. Lehet, az erősítőd csak akkor hajlandó a hangot lejátszani, ha video jel is érkezik mellette?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Erdos001 » 2021.10.25. 17:26

Helló! Köszönöm a hozzászólást! Igen próbáltam,más kábelekkel,sőt az erősítő ugyanarra a bemenetére ugyanaz kábellel a fő HDMI kimeneten is próbáltam,-és ott rendben van a hang.Az erősítő régebbi típus ,nem tudja a HDR-t,ez miatt vettem ezt a külön HDMI hangkimenettel rendelkező típust.A forgalmazó már visszajelzett,ha ott sem fog működni ,cserélik.Egyébként nagyon nagyon tetszik a Pro Vision 4K solo készülék!
Erdos001

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.10.25. 15:24

Erdos001 írta:...Kábellel minden rendben, azt is próbáltam, Blu-ray lejátszóval, az erősitő bemenetén...

Azért egy másik HDMI-kábellel kipróbálnám a helyedben. Az egy dolog, hogy másik eszközzel az a kábel mit csinál, abból nem következik, hogy a Dune és az erősítő között is úgy viselkedik. A lejátszó saját kábelével próbáltad? A hangbeállításoknál biztos minden rendben?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Erdos001 » 2021.10.24. 09:45

Helló!
Köszi a hozzászólást! Újraindítottam ,továbbra sincs hang a HDMI hang kimeneten.A fő HDMI kimeneten van,mert TV -vel próbáltam.
Kábellel minden rendben,azt is próbáltam,Blu-ray lejátszóval,az erősitő bemenetén.
Most egyenlőre koax dig. kábelen használom,ha senki nem tud megoldást,visszaviszem az értékesítőnek és ott is teszteljük.
Erdos001

HozzászólásSzerző: maxhim » 2021.10.23. 20:23

Erdos001 írta:Esetleg egy újra indítás ,megoldaná a hang hiányát a hang HDMI kimeneten?

Ez miért kérdés? Indítsd újra és kiderül. De szerintem nem oldja meg, valami más lehet nálad. Kábel csere?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Erdos001 » 2021.10.23. 11:16

Esetleg egy újra indítás ,megoldaná a hang hiányát a hang HDMI kimeneten?
Erdos001

ElőzőKövetkező

Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések