Minden egyes FW update után valóban nem csináltam factory reset-et.
Ha esetleg megvan ez a release, akkor kérlek, ezzel nézd (de most letölteni pont ezt sajna már nem nagyon lehet):
Avatar.Extended.Collectors.Edition.Repack.2010.1080p.BluRay.DTS.x264.Hun-OnlyMuxEzzel volt eddig a legrosszabb. (Tuti nem a fájl rossz, mert minden más nem Android-os lejátszó tökéletesen viszi!)
MediaInfo ezt mondja a hangsávról (szerintem semmi extra):
Egyébként van Budapesti bemutatótermetek?Mert akkor szívesen elvinném egy USB 3.0-as mobil rack-en és megnézném nálatok, hogy ott hogy nem akadozik ugyanez.
Anélkül én már nem fogom elhinni, mert már napokat teszteltem 3 különböző lejátszóval és minddel mindig ugyanúgy rossz volt.
A gyárilag előtelepített FW-kkel is, amiken nem kellhetett factory reset!
És ez az akadozás HDMI-n is van (sőt, HDMI Audio Only-n is). Szerintem tuti szoftveres gond.
A Pause/Resume problémám kapcsán pedig azt figyeltem meg, hogy csak ezek a Android-os lejátszók nem felfüggesztik a térhang stream-jét,
hanem teljesen megszakítják (ahogy Stop során is). Minden más lejátszó (amivel eddig találkoztam) tudja rendben szüneteltetni (régi Dune
és Infuse is), tehát Pause alatt az erősítő változatlanul a DD 5.1 / DTS / stb. jelet mutatja, az nem szűnik meg!
Erre írtam, hogy Android (9) és/vagy Realtek (RTD1619D) specifikus bug lehet. Ezt részben független problémakör lehet a DTS akadozástól,
ami legalább 7 mp-ig tart és ami alatt egyébként a kép és hang sincs szinkronban. Míg más lejátszókon nincs akadozás (ugyanazon fájlokkal,
TV-vel és erősítővel) és azonnal szinkronban van a kettő... (Ha mégis az erősítőm lenne a ludas, akkor csak ezekkel a Realtek-es Android-os
lejátszókkal nem működik megfelelően, amin azért csodálkoznék. Persze lehet, hogy végül mégis ez derül majd ki.
Onkyo TX-NR708 és a hanglejátszásával kb. 10 év alatt sosem volt gondom.)