szagabor írta:A TV-nem 4k-s ezért a 1080i 60Hz-et választottam ki....
Ezt nem értem. Miért nem 1080p/60 Hz, miért interlace a kép? De ezek szerint igen a válaszod arra, hogy nem automatikus a videokimenet, hanem fixre van állítva. A Színmélységhez ugye nem nyúltál, az maradt automatikus? Esetleg beállíthatnád fixen 8 bitre. A bekapcsolási sorrend szükségszerűen gondot kell, hogy okozzon, hiszen a HDMI-kézfogás minden eszköz között lezajlik, olvass utána, mit jelent mindez! Értem, hogy más lejátszóvla nem volt ilyen gondod, de a Dune-ön sokkal jobban paraméterezhető, testres zabható a videokimenet, még a chroma subsampling is felbontástól függően állítható. Ha nem vagy benne biztos, mit állítottál el, javaslok egy gyári állapot visszaállítását, miután a
legújabb firmware-t telepítetted vagy ellenőrizted, hogy telepítve van. Ezután a videokimenetet fixen 1080p/60 Hz-re állítanám, a képfrekvencia-váltásnál minden (24/50/60 Hz) legyen kiválasztva, az automatikus felbontás-váltást tiltsd le. A bekapcsolási sorrendre meg figyelj, mert nem mindegy a HDMI-s eszközök között!