Limpi írta:Pontosan milyen Onkyo erősítőd van?
676-os
Limpi írta:Pontosan milyen Onkyo erősítőd van?
maxhim írta:Limpi írta:Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.
Nekem Onkyo-m van de sem a Dune-nel, sem az S905X2-vel sem a Zidoo-val nem produkál ilyet!
Kyle írta:Limpi írta:...Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.)
No, de ha nem az erősítőn, hanem a TV-n hallgatod (már ha tud DTS-t dekódolni), akkor is megvan a 7 másodperc probléma az elején? És amikor PCM-en (dekódolás) van a hang, akkor akkor is akadozik? Vagy csak amikor az erősítőnek kell dekódolnia?
Limpi írta:Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.
Limpi írta:...Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.)
Kyle írta:Limpi írta:...A lejátszás elindításakor egy ideig akadozik a kép és a hang is, kb. 7 mp-ig...
Megnéztem, semmilyen problémát nem látok ezzel a fájllal. Bárhová ugrok, ott PAUSE majd PLAY nincs szinkron gond a DTS hangsávnál se, kb. 2 másodpercig nincs hang, de amint van, akkor szinkronban van. Az induláskor sincs semmi hiba, nem hogy 7 másodperc. Küldhetek róla videót, ha nem hinnéd el. Mindegy, hogy dekódolás vagy továbbküldés...
Limpi írta:...A lejátszás elindításakor egy ideig akadozik a kép és a hang is, kb. 7 mp-ig...
Limpi írta:...visszavették őket és említették, hogy tudnak róla, hogy elég bug-osak...
Limpi írta:...visszavették őket és említették, hogy tudnak róla, hogy elég bug-osak...
Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég