DTS hangsáv esetén akadozva meginduló videó lejátszás

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro Vision 4K Solo egyedi hardverével (pl. processzor, Dolby Vision) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, melyek a Realtek-es Dune HD modelleket egyformán érinthetik.

Re: DTS hangsáv esetén akadozva meginduló videó lejátszás

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.12.20. 16:47

Limpi írta:Pontosan milyen Onkyo erősítőd van?

676-os
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Limpi » 2022.12.19. 20:47

maxhim írta:
Limpi írta:Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.

Nekem Onkyo-m van de sem a Dune-nel, sem az S905X2-vel sem a Zidoo-val nem produkál ilyet!

Pontosan milyen Onkyo erősítőd van?
Limpi

HozzászólásSzerző: Limpi » 2022.12.19. 20:46

Kyle írta:
Limpi írta:...Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.)

No, de ha nem az erősítőn, hanem a TV-n hallgatod (már ha tud DTS-t dekódolni), akkor is megvan a 7 másodperc probléma az elején? És amikor PCM-en (dekódolás) van a hang, akkor akkor is akadozik? Vagy csak amikor az erősítőnek kell dekódolnia?

Már nem tudom próbálgatni, mert visszavittem.
De ugyanez a fájl ugyanezzel az erősítővel, de más (nem Android-os) lejátszókkal tökéletesen megy…
Limpi

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.12.18. 14:19

Limpi írta:Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.

Nekem Onkyo-m van de sem a Dune-nel, sem az S905X2-vel sem a Zidoo-val nem produkál ilyet!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.12.13. 09:45

Limpi írta:...Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.)

No, de ha nem az erősítőn, hanem a TV-n hallgatod (már ha tud DTS-t dekódolni), akkor is megvan a 7 másodperc probléma az elején? És amikor PCM-en (dekódolás) van a hang, akkor akkor is akadozik? Vagy csak amikor az erősítőnek kell dekódolnia?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Limpi » 2022.12.12. 22:01

Kyle írta:
Limpi írta:...A lejátszás elindításakor egy ideig akadozik a kép és a hang is, kb. 7 mp-ig...

Megnéztem, semmilyen problémát nem látok ezzel a fájllal. Bárhová ugrok, ott PAUSE majd PLAY nincs szinkron gond a DTS hangsávnál se, kb. 2 másodpercig nincs hang, de amint van, akkor szinkronban van. Az induláskor sincs semmi hiba, nem hogy 7 másodperc. Küldhetek róla videót, ha nem hinnéd el. Mindegy, hogy dekódolás vagy továbbküldés...

Köszi, hogy kipróbáltad!

Elhiszem, hogy neked semmi gond vele.
De én tényleg 3 különböző lejátszóval (egyik nem Dune) és azokon különböző FW-kel próbáltam: nekem optikai, koax és HDMI kimeneten is mindig fennált a 7-8 mp-es durva akadozás! És ugyanazt a fájlt a régi HDI Dune HD Base 3.0 és az Apple TV 4K-k (1st és 3rd gen.) tökéletesen viszik ugyanebben a környezetben!
Szóval nem tudom nálam akkor mitől lehet rossz. (Úgy tűnik, mintha az Onkyo TX-NR708 erősítőm csak az Android-os lejátszókat nem szeretné valahogy. Nem tudom ez lehetséges-e, mert amúgy minden mást szeret.)
Limpi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.12.10. 14:33

Limpi írta:...A lejátszás elindításakor egy ideig akadozik a kép és a hang is, kb. 7 mp-ig...

Megnéztem, semmilyen problémát nem látok ezzel a fájllal. Bárhová ugrok, ott PAUSE majd PLAY nincs szinkron gond a DTS hangsávnál se, kb. 2 másodpercig nincs hang, de amint van, akkor szinkronban van. Az induláskor sincs semmi hiba, nem hogy 7 másodperc. Küldhetek róla videót, ha nem hinnéd el. Mindegy, hogy dekódolás vagy továbbküldés...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Limpi » 2022.12.09. 19:14

Köszi, azért érdekelne a teszted eredménye!

Nekem három új Androidos lejátszóval is rossz volt, míg a régi HDI Dune HD Base 3.0 és a legújabb Apple TV 4K tökéletesen viszi ugyanezt,
ugyanabban a környezetben...

Persze, megírom privátban, hogy melyik kereskedő volt.
Limpi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.12.08. 16:53

Limpi írta:...visszavették őket és említették, hogy tudnak róla, hogy elég bug-osak...

Aha. Megkérdezhetem, melyik kereskedő tud róla, hogy „elég bug-osak”? Egyébként meglett a film, amit írtál, kipróbálom, ahogy ígértem függetlenül attól, hogy érdekes-e még neked.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.12.08. 16:53

Limpi írta:...visszavették őket és említették, hogy tudnak róla, hogy elég bug-osak...

Aha. Megkérdezhetem, melyik kereskedő tud róla, hogy „elég bug-osak”? Egyébként meglett a film, amit írtál, kipróbálom, ahogy ígértem függetlenül attól, hogy érdekes-e még neked.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Pro Vision 4K Solo specifikus kérdések