Netflix - szövegfelolvasó kikapcsolása

Ebben a topikban a Netflix androidos alkalmazás használhatóságával kapcsolatos kérdések, problémák találhatóak

Re: Netflix - szövegfelolvasó kikapcsolása

HozzászólásSzerző: Wolfyka » 2021.08.11. 10:36

Azóta sikerült meg oldanom ! :geek:
Ha valakit érdekel :
Beállítások/Rendszer/Eszközbeállítások/Kisegítő lehetőségek/Szövegfelolvasás menüben a nyelvet be állítottam Latinra ( a Dune menüje nem állítódik el magyarról ) és így a Netflixes narrátor csajéé már nem tudott vele mit kezdeni és örökre el hallgatott ! :roll: :lol:
Wolfyka

HozzászólásSzerző: Wolfyka » 2021.08.08. 19:17

Üdvözlet !

Érdeklődnék én is hogy meg oldódott-e már a dolog mert nekem is ez a problémám és nem tudom hol lehet ki kapcsolni a szöveg felolvasót ? a Netflix filmek lejátszásánál a Dune HD Max Vision 4K media lejátszó menüjében mert más készülékeken nincs probléma a Netflixnél !
Wolfyka

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.19. 18:23

Kyle írta:
bodnapet írta:...Hogyan tudok screenshotot küldeni?

Belinkeled egy képmegosztó oldalról, vagy saját szerveről, NAS-ról.

Inkább leírom az útvonalat ;) : Beállítások/Rendszer/Eszközbeállítások/Kisegítő lehetőségek/Szövegfelolvasás Itt van fixen bekapcsolva.

Egyébként kilogikáztam, hogy akkor kapcsol be a Szövegfelolvasás" (mondjuk csak a Netflix-nél, amit nem nagyon értek), amikor elindítom a Google Play Store-t. Akkor csinál egy újraindítást és már így tér vissza. Amit főleg nem értek, hogy csak utána jelentkezek be a Google account-omba, már ha onnan hozná ezt a beállítást.

Szóval ez szerintem bug, érdemes jelezni. Köszi
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.19. 14:43

bodnapet írta:...Hogyan tudok screenshotot küldeni?

Belinkeled egy képmegosztó oldalról, vagy saját szerveről, NAS-ról.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.19. 12:30

Kyle írta:
bodnapet írta:...Csekkoltam az android beállításokat, ahol találtam egy ilyen menüpontot, ahol be van pipálva ez a funkció, de nem tudom onnan kivenni, és ahogyan írtam, csak a Netflix-nél van ez a felolvasás

Szívesen látnák egy screenshotot erről, nem tudom, hol lehet. De egy firmware újratelepítése, gyári állapot visszaállítása bizonyosan meg kell, hogy oldja.

Sajnos nem oldotta meg... Azért jó lenne nem együtt élni ezzel. :D
Hogyan tudok screenshotot küldeni?
bodnapet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.18. 12:05

bodnapet írta:...Csekkoltam az android beállításokat, ahol találtam egy ilyen menüpontot, ahol be van pipálva ez a funkció, de nem tudom onnan kivenni, és ahogyan írtam, csak a Netflix-nél van ez a felolvasás

Szívesen látnák egy screenshotot erről, nem tudom, hol lehet. De egy firmware újratelepítése, gyári állapot visszaállítása bizonyosan meg kell, hogy oldja.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Netflix - szövegfelolvasó kikapcsolása

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.03.17. 16:56

Sziasztok, banális probléma, nem tudom, hogyan hoztam össze, de sajnos az van, hogy a Netflix (vagyis inkább Google) szövegfelolvasó (és csak a Netflix-nél) csak mondja és mondja és mondja a magáét. :D

A teljes lejátszót újratelepítettem, de semmi változás, ez újra csak mondja... Az alkalmazásban nem találok semmi lehetőséget, a webes account kezelésnél sem. Csekkoltam az android beállításokat, ahol találtam egy ilyen menüpontot, ahol be van pipálva ez a funkció, de nem tudom onnan kivenni, és ahogyan írtam, csak a Netflix-nél van ez a felolvasás.

Mi lehet a megoldás? Köszi előre is!
bodnapet

Vissza: Netflix