bodnapet írta:...Ami tény, hogy stabil és szép a kép, van HDR, az atmos is szuperül működik, én most elégedett vagyok!
Akkor mi is

bodnapet írta:...Ami tény, hogy stabil és szép a kép, van HDR, az atmos is szuperül működik, én most elégedett vagyok!
Kyle írta:Azt nem tudom, milyen felbontást mutat a Netflix appban az INFO gomb, nem is rémlik, hogy működik ott, de megnézzünk. A Netflix leírása alapján 25 Mbites internet kell a 4K HDR-hez, szóval csak ennél kisebb bitrátát láthatsz (ha jól méri a program).
bodnapet írta:...Legjobb videó mód: Automatikus (EDID)...
Kyle írta:bodnapet írta:... Atmos hangsáv tökéletesen működik!
Azt megcsináltad, amit korábban írtam? Tehát FIXEN 4K kimenet legyen beállítva a Dune-ön (nem automatikus felbontás), különben a Netflix nem látja 4K-s lejátszónak. Abból, hogy Atmos is van, egyértelmű, hogy nincs korlátozás a Netflixben, tehát mehetne a 4K is. Ha nem megy, az beállítás kérdése lehet csak szerintem.
bodnapet írta:... Atmos hangsáv tökéletesen működik!
Kyle írta:bodnapet írta:Max Vision 4K-m van, megjelenés napján vettem...
Pedig visszaolvasva a posztjaidat Pro 4K Plus II-t értettem, de akkor elnézést.
bodnapet írta:Max Vision 4K-m van, megjelenés napján vettem...
Kyle írta:bodnapet írta:...Ez egyre izgalmasabb, mert úgy tűnik, ez csak nálad megy így...
Az eddigi hozzászólásaid alapján azt gondolnám, Neked nem Dolby Vision-ös modelled van, pedig még csak azokra jött ki a béta firmware a Netflix megoldással.
bodnapet írta:...Ez egyre izgalmasabb, mert úgy tűnik, ez csak nálad megy így...
Kyle írta:Igen, a Pro Vision Solo 4K-n jelenleg megy 4K-ban, HDR színnel a Netflix. És ki van kapcsolva az automatikus felbontásváltás, természetesen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég