Netflix 4K HDR

Ebben a topikban a Netflix androidos alkalmazás használhatóságával kapcsolatos kérdések, problémák találhatóak

Re: Netflix 4K HDR

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.09.06. 12:06

francejerome írta:Dune 4K Pro II-n a netflixben nálam HD SDR a max....

Lásd EZEN posztunkat, amit ha van változás, frissítünk majd.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2021.09.04. 21:21

francejerome írta:Ez mindenkinél így van, vagy valamit változtatnom kéne a 4K HDR-hez?

Nem a te hibád, nincs mit tenned. Nem lesz 4K HDR, nincs hozzá hivatalos engedélye a Dune-nek (sem).
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: francejerome » 2021.09.04. 16:16

Dune 4K Pro II-n a netflixben nálam HD SDR a max. Ez mindenkinél így van, vagy valamit változtatnom kéne a 4K HDR-hez? Apple TV-n megy a 4K HDR ugyanazzal az előfizetéssel, ugyanazon a hálózaton.
francejerome

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.08.10. 17:12

maxhim írta:...de ha még nem tetted, nézz utána nyugodtan annak a Zidoo-nak...

:) Kb. 2 évvel ezelőtt már volt tőlük demó darab nálunk, de nem győzött meg, pár hónapja eladtuk őket. De ettől még vegyél bátran, lehet, téged nem zavar, hogy használhatatlan a zenelejátszója, nincsenek komoly előrelépések a frissítésben, és nem egy 13 éve lejátszókat gyártó cég, akik a 10 évvel ezelőtti modelljeiket is frissítik. Megjegyzem, sok hasonló kínai márka van (a Dune nem az, és főleg nem kínai programozókkal), ha kísérletezgetni szeretnél velük, de lehet, hogy egyszer majd tényleg neves gyártók lesznek, és sok éven át fennmaradnak, de ezt még csak a Dune bizonyította eddig. Egy magyar Zidoo fórumon gondolom jobban támogatnának a lelkesedésedben, lehet egyszer az is lesz idehaza.
Elméletileg holnap már lesz infóm arról, ami a topik címe, hogyan is megy a legutóbbi bétával a Netflix HDR-ben.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.08.10. 14:41

Kyle írta:
maxhim írta:Lehet, hogy rosszul tudom, de itthon még csak előrendelhető a készülék...

Nem, az első szállítmány már megjött 2 hete, el is fogyott pár nap alatt, így van már idehaza pár embernél. Ha hivatalosan támogatott a Netflix, akkor a minősége pont olyan kell, hogy legyen, amit a Netflix streamel. Egy max. 25 Mbites streamnél (4K HDR Netflix) miért rontana egyébként bármit is rajta a lejátszó? Nem kihívás egy ilyen lassú streamet dekódolni. A kínai lejátszós kérdésed kapcsán: gondolom nem tőlünk várod, hogy ilyet javasoljunk, illetve nem csak a hardveren múlik, mennyire jó egy eszköz. Bőven megvan az árbeli különbség a használatban mutatkozó különbségekben is.

Naná, hogy kínai lejátszó. Vajon a Dune mi a fene, ha nem az? Tudom, hogy nem tudsz elfogulatlan lenni egy Dune-nel kapcsolatban, de ha még nem tetted, nézz utána nyugodtan annak a Zidoo-nak! Vannak már tesztek róla, nem értem a használhatósági különbségre vonatkozó állításodat. Persze nem volt még a szobámban ez a márka, de még a YT videók alapján is bátran állítható, hogy gyorsabb az enyémnél, tudja a hibátlan 23.976-ot a Netflix bizony valós 4K HDR hiba és akadásmentesen (nem úgy mint a 4K Pro esetében), és persze DV-is megy neki.
De mindegy is, az eredeti Netflixes témánál maradva én is kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan kezeli le ez az új Dune, mert bizony az enyémet is úgy vettem, hogy hibátlanul tudja...
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.08.10. 12:37

maxhim írta:Lehet, hogy rosszul tudom, de itthon még csak előrendelhető a készülék...

Nem, az első szállítmány már megjött 2 hete, el is fogyott pár nap alatt, így van már idehaza pár embernél. Ha hivatalosan támogatott a Netflix, akkor a minősége pont olyan kell, hogy legyen, amit a Netflix streamel. Egy max. 25 Mbites streamnél (4K HDR Netflix) miért rontana egyébként bármit is rajta a lejátszó? Nem kihívás egy ilyen lassú streamet dekódolni. A kínai lejátszós kérdésed kapcsán: gondolom nem tőlünk várod, hogy ilyet javasoljunk, illetve nem csak a hardveren múlik, mennyire jó egy eszköz. Bőven megvan az árbeli különbség a használatban mutatkozó különbségekben is.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.08.10. 10:55

Lehet, hogy rosszul tudom, de itthon még csak előrendelhető a készülék. Rádásul az első 4K Pro is ígérte a Netflix-et, aztán csak egy nézhetetlen sz@r maradt ebből az ígéretből. Jut eszembe! Zidoo Z9X nem lesz elérhető hivatalosan itthon? Mert ahogy nézem semmivel sem rosszabb a DUNE-től (RAM+ROM igen, de ez mint médialejátszó nem számít) és pont 100£-tal olcsóbb tőle.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

Netflix 4K HDR

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.08.06. 09:19

A 200710_1329_r15 jelzésű Pro 4K II béta firmware egyik ígérete, hogy támogatja a Netflix alkalmazásban az akár 4K HDR lejátszást is. Aki ki tudja próbálni, mert egyrészt rendelkezik már Pro 4K II-vel, másrészt van Netflix Pro előfizetése, az kérem írja le ebbe na topikban a tapasztalatait!
Kyle
Adminisztrátor

Vissza: Netflix