NETFLIX letöltés támogatással

Ebben a topikban a Netflix androidos alkalmazás használhatóságával kapcsolatos kérdések, problémák találhatóak

Re: NETFLIX letöltés támogatással

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.12.23. 22:03

imre56 írta:...de az a bajom, hogy a letöltött fájlt sehogy sem tudom kimenteni a Flashból, hogy számítógépen is megnézhessem...

Nem gondolom, hogy a Netflix bármilyen platformon támogatná azt, hogy le lehessen tölteni tőlük videót, és azt szabadon másolgatni, terjeszteni lehessen. Még egy USB-s felvételre képes tévénél sem lehet más eszközön megnézni a felvételt.
A Flash tartalmát egyébként pont úgy lehet böngészni, mint bármely androidos eszközön.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

NETFLIX letöltés támogatással

HozzászólásSzerző: imre56 » 2019.12.23. 19:08

Sziasztok!

Feltelepítettem a Pro 4K-ra a Netflix 4.16.4 build 200217 alkalmazást.
Símán ment minden kijelöltem egy filmsorozat egyik epizódját és letöltöttem. A letöltési helynek csak az "Internal" lehetőséget lehet választani. Gondolom ez a Flashmemóriát jelenti, hisz külső adathordozó nem kapcsolódott a lejátszóra.
A letöltési minőséget "High"-re vettem, igy a kb. egy órás sorozatrész mérete 638 MB lett. Kb. egy perc alatt letöltötte a 638MB-t. Elég jó minőségű lett a felvétel, de az a bajom, hogy a letöltött fájlt sehogy sem tudom kimenteni a Flashból, hogy számítógépen is megnézhessem.
A konfigurálásnál 8,2 GB helyet tart fent a lejátszó a Flashban.

Ha az összes sorozat epizódot letöltöm, akkor nem fér el rajta.

Hogy lehet a Flashból kimásolni a letöltött fájlokat? A lejátszón nem tudtam megtalálni. Egyáltalán lehet a flash tartalmát böngészni?

A válaszokat előre is köszönöm.

(a képeket mobillal készítettem. nem tudom van e képmentési lehetőség a Dune Pro4K *nál?

Kép
Kép
Kép
imre56

Vissza: Netflix