Csecsu írta:...az új béta firmware 181123_2042_r13 milyen újításokat, javításokat tartalmaz? Köszi
Lásd a leírását!
Csecsu írta:...az új béta firmware 181123_2042_r13 milyen újításokat, javításokat tartalmaz? Köszi
Kyle írta:Pisze250 írta:...Az volt beállítva (SPMC), de átállítottam dune hd lejátszóra, és így játsza az avi fájlt is...
Akkor OK, azt hittem, a Dune saját lejátszójának van gondja vele, mivel ezt írták a change logban is. De ezek szerint nem a problémás féle fájlokból van Neked.
Pisze250 írta:...Az volt beállítva (SPMC), de átállítottam dune hd lejátszóra, és így játsza az avi fájlt is...
asipos0228 írta:Itt sikerült egy 4K-s mkv lejátszásánál a feliratot csúsztatni....
Kyle írta:Pisze250 írta:Telepítettem az új béta verziót, és azóta nem tudok avis filmeket lejátszani!
Milyen alkalmazással nem tudsz AVI-t lejátszani? Olvastad a fenti listában, hogy:
„Új opció a Beállítások/Lejátszás/Lejátszás/Paraméterek menüben, az AVI fájlok lejátszásához kiválasztható egy alkalmazás. Az AVI fájlok lejátszásával kapcsolatban egy hiba van a jelenlegi RTD1295-ös processzor SDK-jában. Ennek kijavításáig nincs jobb megoldás az akadozó AVI lejátszásra, mint egy külső app (pl. SPMC) használata.”
Pisze250 írta:Telepítettem az új béta verziót, és azóta nem tudok avis filmeket lejátszani!
maxhim írta:...A filmes jukebox jó, de egy zeneit is elviselnénk...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég