Duo 4K/Solo 4K/Solo Lite - 170602_0153 - béta

Duo 4K/Solo 4K/Solo Lite - 170602_0153 - béta

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.06.08. 10:44

Új béta firmware nagyon hasznos és értékes új tulajdonságokkal. Telepíthető online, vagy letölthető az alábbi linkekről: Solo Lite, Solo 4K, Duo 4K.

A Solo Lite-on is alapfunkció mostantól a juekbox és a Blu-ray menük lejátszása, nem kell érte fizetni, csak a régebbi típusoknál!
– Blu-ray 4K image fájlok lejátszása (ha majd lesznek ilyenek, mert jelen pillanatban csak a hibás védelemmel kiadott Hupikék törpikék 2 lemez érhető el) Lite módban.
– HDR10 tartalmak javított lejátszása! A Beállítások–>Kép–>Extra beállítások–>BT.2020/HDR konverzió opció bekapcsolásával a HDR10-es fájlok színtere át lesz konvertálva, így nem lesz fakó a kép annak ellenére, hogy a Dune és/vagy a TV nem támogatja a HDR10-et. Az info ablak a kodek sorban jelzi, ha HDR10-es tartalmat játszunk éppen le. A konverzió lejátszás közben is ki-/bekapcsolható a Duo 4K-n a távvezérlő MODE gombjával a Solo Lite/Solo 4K modelleken pedig a KEYBRD gombbal.
– Ezentúl a kezelőfelületen az animáció alaphelyzetben ki van kapcsolva, ha 50/60 Hz-nél alacsonyabb a képfrissítési frekvencia, hogy – főleg 4K felbontásban – ne legyen darabos a mozgás. Ez az alapbeállítás felülírható a Beállítások–>Megjelenés–>Animált effektek menüben.
– Javítva az előző béta firmware óta létező probléma, amely miatt az MP3 fájlok néha lefagyást okozhattak.
– Javítva, hogy bizonyos DVD iso fájlok nem jól működtek, még a menü betöltése előtt leálltak.
– Javítva, hogy ha azt választottuk, hogy nem akarunk közösségi plugineket telepíteni, akkor bizonyos esetekben a hivatalosak (pl. YouTube filmelőzetesek) sem települtek.
– Javítva, hogy néha az automatikusnak (EDID) beállított videókimenet átváltott más módra.
– Javítva, hogy első bekapcsolás vagy gyári állapot visszaállítása után a pluginek frissítéseinek keresése – ha nem volt internetkapcsolat – túl sokáig tartott.
– Az SMB-szerverben javítva lett egy ismerté vált sebezhetőségi hiba (CVE-2017-7494).
– Fejlesztések a pluginek SDK-jában
– Frissített fordítások a kezelőfelületen (pl. a magyar nyelvben is).
– Több apróbb javítás, fejlesztés.

A legújabb funkciók fordításait is tartalmazó magyar nyelvi fájl most is INNEN tölthető le!

Ismert hiba:
– Az SMB-szerverhez nem lehet csatlakozni, jogosultsági problémát dob a számítógépen, ha a Dune belső vagy USB-s lemezét szeretnénk Samba-n elérni. Javasoljuk ettől függetlenül inkább az FTP-t használni, mivel az eleve gyorsabb hálózati másolási sebességet biztosít mint az SMB. A hibáról tud a Dune HD, a következő frissítésben már javítva lesz.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Avatar
Kyle
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 2576
Csatlakozott: 2010.04.15. 22:13
Tartózkodási hely: South Park

Vissza: Firmware-frissítések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég