Szerző: Csabi1984 » 2024.06.30. 14:50
Nem tudom pontosan megállapítani, hogy Béta frissítéstől van-e ezért fenntartással kezelem és egyben talán választ is kapok a jelenségre.
Ez idáig egy Sony 55Xh9096-os Tv-m volt semmilyen anomáliával. Pénteken lesz 1 hetes a 55" C3 Oled TV-m és akár közvetlenül a TV-re csatlakoztatva, akár az AVR-re bezavar a "rendszerbe" olyannyira, hogy eltűnik az HDMI-ARC hangátvitelem és csak TV hangszóró forrásra váltva lesz csak hang. Minden beállítást végiglovagoltam semmi, HDMI kábel csere is volt.
Legyen szó AppleTV, Amazon Firecstick 4K MAX akár TV-n, AVR-en semmi gond nincs.
Jöjjön egy kis érdekesség a Dune Homatics és a csatlakozási pont közé beiktattam egy HDMI CEC LESS adaptert és a hiba megszűnt létezni.
Ez a cec less adapter gondolom ez azt csinálja, hogy megszünteti a CEC-t a készüléken.
Jó lenne tudni mitől van anomália Webos-GoogleTV harag vagy GoogleTV szoftverben egy bug?
(Nem állítom, hogy ennek az uj firmwarenek a jelensége mert a TV-m Jún 21-től van beüzemelve akkor nem is tudtam az új firmware tesztelés lehetőségéről)