Kyle írta:Félni nincs okod, de pont amit mondtak nekem ezzel kapcsolatban, azt az előző posztomban megírtam itt. Nem a Dune-ön múlik, nem ők csinálják a Homatics-ra a frissítéseket, amelyeket bizonyosan jóvá kell hagyatni a Google-lel is. Vissza tudod tenni egyébként a hivatalos, első Android TV 12-es firmware-t, ha valóban nem kapcsol Nálad ki a béta, és fogyaszt kb. 5 wattot emiatt. De nem tudom, azzal változna-e a standby problémád. Kipróbálom, most már van a közelemben ilyen lejátszó.
Pont ez a bajom, az első ATV 12-es verziót használom és semmi későbbit nem kaptam meg (amiben egyébként pont ezt orvosolták is, ha jól tudom). 11-re pedig nincs visszalépési lehetőség. Erre mondtam, hogy "beragadtam". Értem, hogy nem rajtuk múlik, de akkor most előállt egy olyan helyzet, ami nem igazán jó senkinek. Egy közel 100 ezer forintos eszköznél ez egy elég faramuci helyzet, ami végsősoron a felhasználónak okoz gondot. Nem egészséges helyzet, hogy a különböző gyártók egymásra utaltsága miatt ennyit kelljen várni egy frissítésre... Nem az 5W pluszfogyasztás zavar, hanem hogy folyamatosan aktív a benne lévő HDD - nem szeretnék adatvesztést.