Video lejátszási hangsáv nyelvének beállítása a menüben

Olyan kérdések helye, amely a Max 4K egyedi hardverével függ össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Video lejátszási hangsáv nyelvének beállítása a menüben

HozzászólásSzerző: Rolibratyo » 2021.03.15. 13:07

Köszönöm a gyors választ, de sajnos ahogyan jó egy évvel ezelőtt most sem segített a lejátszó felületének angolra állítása.

Ezt még az első hozzászólásomban írtam, de most is megállja a helyét.

"Próbáltam a felhasználói felület / rendszer nyelvét is angolra állítani, hátha az alapján választja ki a hangsávot, de az sem segített."

Mindig az első hangsáv indul el.

Megtisztelnél ha az összes feltett kérdésemre válaszolnál.

Előre is köszönöm
Rolibratyo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.15. 12:19

Rolibratyo írta:Érdeklődnék, hogy történt-e előrelépés a témában feltett kérdésemmel kapcsolatban?

Szerintem a kezelőfelület nyelvének megfelelő hangsáv indul. Állítsd angolra a Dune-t, próbáld úgy!
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rolibratyo » 2021.03.14. 17:34

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy történt-e előrelépés a témában feltett kérdésemmel kapcsolatban?
Mit reagált a gyártó a felvetett problémára? Várható-e a közeljövőben ezt kijavító új Firmware? (több mint egy éve várom türelemmel)

Ha a Max 4K-n eddig nem orvosolták, akkor az új modelleken Pl: Max Vision 4K / Pro Vision 4K Solo már javították-e ezt a hiányosságot?

Más márkájú androidos lejátszón (Zidoo UHD2000) ezt lehet állítani menüből.

Válaszotokat előre is köszönöm
Rolibratyo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.28. 15:25

Rolibratyo írta:...A fenti probléma megoldásában kérném segítségeteket...

Ez ismert az andoridos lejátszók megjelenése óta (nem a Max 4K-val van csak így), a linuxos modelleken be lehetett állítani a nyelvet, így előbb-utóbb itt is lehet majd.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Video lejátszási hangsáv nyelvének beállítása a menüben

HozzászólásSzerző: Rolibratyo » 2020.01.28. 13:28

Sziasztok!

A beállítások / lejátszás / nyelv menüben csak a felirat nyelve választható a hangé nem, így mindig a videóba ágyazott hangsávok közül az első indul el, ami a legtöbb esetben a magyar én pedig a HD hangok miatt az eredeti - legtöbb esetben angol - nyelvet szeretném ha elindulna.
Így minden lejátszás megkezdésekor ezt ki kell választani, ami eléggé bosszantó főleg amiatt, hogy ezt a korábbi Sigma modelleken be lehetett állítani.

Próbáltam a felhasználói felület / rendszer nyelvét is angolra állítani, hátha az alapján választja ki a hangsávot, de az sem segített.

Az Androidos részletes beállításokban is kutakodtam, de ott sem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget.

A készüléket mindig a legfrissebb firmware-rel használom.

A fenti probléma megoldásában kérném segítségeteket, illetve ha a jelenlegi firmware mellett nem megoldható, akkor a hiba / hiányosság jelzését a gyártó felé.

Előre is köszönöm
Rolibratyo

Vissza: Max 4K specifikus kérdések