Torrent WEB-es felület

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Torrent WEB-es felület

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.25. 15:45

Meg sem merem mondani mi volt a baj :D Na jó, mégis : nem jó helyen írtam be a port-ot. Ugyanis én a WEB browser alatti Home Adress-nél írtam be, de nem ott kellett volna, hanem a Remote WEB Interface menü, Port füle alatt. Balf@sz voltam, de talán segít másnak ha leírom :)
A tTorrent-nél viszont egyáltalán nem működik a HDD írás engedélyének megadása, így azt likvidáltam. Furcsa, mert a Zeta elsőre elfogadja ezt.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.25. 09:44

maxhim írta:Nem jön be a DUNE-ön sem...

Telepítsd újra az appot!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.24. 19:04

Nem jön be a DUNE-ön sem :( Nem értem. Semmi sem változott, mégsem jó.

szerk:

Érdekes, mert a tTorrent WEB UI-ja meg simán működik. Azzal viszont az a baj, hogy a Grand Permission nem megy, mert hiába nyomok rá, hogy engedélyezem mégsem adja meg a HDD-nek. A Zeta viszont minden gond nélkül megadja. Fene sem érti mi lehet itt a baj :(
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.24. 09:31

Tűzfalbeállítások a routeren, Windows-on? A Dune-ön webböngészőben bejön az admin felület?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Torrent WEB-es felület

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.23. 19:15

Érdekes dolog történt és nem tudom mi a megoldás. Csináltam egy gyári visszaállítást, így a telepített androidos progaramok természetesen eltúntek a DUNE-ről. Visszaraktam hát a az általam használt torrent programot (ZetaTorrent). Nagyon bevált, stabil, teljesen jól működik. Viszont hiába állítom be a programban a WEB-es elérés portját, a PC-n már nem látom. Tehát nem tudom vezérelni a PC böngészőjéből, mint eddig. MIndegy milyen portot állítok be neki, sehogy sem jön elő- Ezt adja be :

Kép

Semmit sem csináltam máshogy mint először és nincs is több beéllítása. Van valamit megoldás amit nem tudok vagy elkerülte a figyelmemet?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések