Hisense TV & Dune Pro 4K

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Hisense TV & Dune Pro 4K

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.01.17. 19:56

kpeti írta:...Néha persze még lejátszani sem tud, akkor marad a laptop. KB ezerszer bántam meg, hogy ezt vettem :(

Hát, nagyon sok lejátszási gondodról eddig még nem írtál, nem kértél tanácsot. Egyről tudunk, ott meg kiderült, hogy nem a lejátszóval volt a gond. Nincs okod ezerszer megbánni, hogy megvetted, inkább ismerd meg és használd elégedetten, mint a felhasználók nagyon nagy többsége. Nem gondolom, hogy a Dune-nel van a gond, de annyi bizonyoson nem, hogy „ezerszer” kellene megbánnod. Ha nem kérsz segítséget, akkor nem derül ki, hogy van-e megoldás.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kpeti » 2023.01.17. 15:41

vlaca írta:
kpeti írta:Sziasztok!

Találkozott már valaki olya problémával, hogy a Hisense TV távirányítóján ha a hangerő csökkentő gombot megnyomjuk, akkor kikapcsol a Dune? Több más gomb megnyomására is reagál a Dune nem csak a halkításra, így a Hisense távirányítójával össze-vissza irányítom a Dune-t is. Ha van valakinek ötlete a megoldásra, azt megköszönném!

Üdv,
Péter

Szia,

A Hisense menüjét nem ismerem, de szerintem be van kapcsolva az univerzális elérés, vagy valami ilyesmi. A philips meg a samsungon is van ilyen opció, de azt ki kell kapcsolni, az a lényeg.

Attól tartok, hogy akkor meg a soundbar nem tudná vezérelni a TV hangerejét. Mindegy a Dune-t kikapcsolva tartjuk, csak akkor kapcsoljuk be, amikor háttértárról játszanánk le valamit. Néha persze még lejátszani sem tud, akkor marad a laptop. KB ezerszer bántam meg, hogy ezt vettem :(
kpeti

HozzászólásSzerző: kpeti » 2023.01.17. 15:38

Kyle írta:
kpeti írta:Ha van valakinek ötlete a megoldásra, azt megköszönném...

Ragaszd le az infra vevőt és távirányítsd a mobilappal a Dune-t. Vagy a TV-t, ha ahhoz is van távvezérlő-alkalmazás.

A soundbar távirányítójával állítjuk a hangot, ha a Dune-n nézünk valamit. Elég gagyi megoldás, de nem találtunk jobbat.
A mobilapp nem reális opció, a család minden tagja mindig vigye a mobilját TV-zni? Azért köszi!
kpeti

HozzászólásSzerző: vlaca » 2022.12.28. 11:10

kpeti írta:Sziasztok!

Találkozott már valaki olya problémával, hogy a Hisense TV távirányítóján ha a hangerő csökkentő gombot megnyomjuk, akkor kikapcsol a Dune? Több más gomb megnyomására is reagál a Dune nem csak a halkításra, így a Hisense távirányítójával össze-vissza irányítom a Dune-t is. Ha van valakinek ötlete a megoldásra, azt megköszönném!

Üdv,
Péter

Szia,

A Hisense menüjét nem ismerem, de szerintem be van kapcsolva az univerzális elérés, vagy valami ilyesmi. A philips meg a samsungon is van ilyen opció, de azt ki kell kapcsolni, az a lényeg.
vlaca

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.12.27. 11:03

kpeti írta:Ha van valakinek ötlete a megoldásra, azt megköszönném...

Ragaszd le az infra vevőt és távirányítsd a mobilappal a Dune-t. Vagy a TV-t, ha ahhoz is van távvezérlő-alkalmazás.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Hisense TV & Dune Pro 4K

HozzászólásSzerző: kpeti » 2022.12.25. 12:31

Sziasztok!

Üdv,
Péter
kpeti

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések