A 2021-ben megújuló kezelőfelülettel kapcsolatos vélemények

A Dune HD saját jukebox alkalmazásával kapcsolatos kérdések helye

Re: A 2021-ben megújuló kezelőfelülettel kapcsolatos vélemén

HozzászólásSzerző: realbox » 2021.12.15. 16:54

Köszönöm a választ. Nem küzdök vele tovább. Várom az új verziót.
Itt találtam, Realbox 4K-t próbáltam telepíteni:
http://dune-hd.com/firmware/alpha/

211204_0532_r17:

tv994a: Ultra 4K Vision
tv794a: Max 4K Vision
tv175v: Pro Vision 4K Solo
tv175u: Real Vision 4K
tv175j: Pro 4K Plus II
tv175h: Pro 4K II
tv175n: SmartBox 4K Plus
tv175l: SmartBox 4K
tv175x: RealBox 4K
tv993a: Ultra 4K
tv793a: Max 4K
tv393a: Pro 4K Plus
tv292b: Pro 4K
tv292a: Pro 4K
tv175p: Traveler
tv274a: Sky 4K Plus
tv174c: Neo 4K T2 Plus (revsion tv174c)
tv174b: Neo 4K T2 Plus (revision tv174b)
tv174a: Neo 4K T2
tv175f: Neo 4K Plus
tv175e: Neo 4K (revision tv175e)
tv173b: Neo 4K (revision tv173b)
realbox

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.15. 14:22

realbox írta:Telepítettem az új 211204_0532_r17 alfa verziót. Nekem a régi felület jelen meg újra.

Ez nem lehetséges. Sőt, nem is tudok 2021. decemberi firmware-ről, októberi a legutóbbi. Hol találtad, milyen lejátszóhoz? Mit ír ki most a lejátszó, melyik verzió van rajta?
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: realbox » 2021.12.14. 16:50

Sziasztok!
Telepítettem az új 211204_0532_r17 alfa verziót. Nekem a régi felület jelen meg újra.
Hogyan tudok az új felületre váltani?
realbox

HozzászólásSzerző: aspius » 2021.12.03. 17:55

Kyle írta:
aspius írta:...Filmkatalógus/my collection ban vagyok akkor a bal oldali kategóriára kattintva (All, vígjáték, stb..) egyből megnyitná a teljes alkategóriát és nem a kategória első filmjére ugrana...

Szerintem ez nem igen lehetséges látványosan. Ha megjeleníted az egyik műfaj összes filmjét, láthatod, hogy nagyon sok adatot kell letölteni, nagyon nagy a lista. Nem véletlenül kevesebb borító is lesz már egy oldalon, de míg úgy is látni fogod, hogyan töltődnek le egymás után a borítók. A főoldalon nagyon sok borítónak kellene megjelennie egyszerre a kategóriák között váltva, ezt nem lehetne – szerintem – elég gyorsan megcsinálni.
Értem a problémádat és engem is zavar, hogy a műfajt kiválasztva a megjelenő borítókon átlépegetve jobbra a sor végére kell menni, hogy minden filmet lássak a műfajból. Erre kellene egy gyorsabb megoldás, mondjuk kétszer kattintva a műfaj nevére a bal navigációs panelen.

Hello,
nyilván nem értek a szofver fejlesztéshez, de szerintem a legtöbb (film mennyiség függően) felhasználónak végi kell mennie a egészen a nyílig a sor végén, amire rákattintva megjelenik a teljes alkategória vagy a teljes film/TV sorozat kínálata. Az én fejemben ez csak annyit jelentene hogy amikor rákattint valaki valamelyik alkategóriára vagy az "all" ra akkor egyszerűen ugyan az játszódna le mint amikor a sor végén lévő nyílra kattint az ember (tehát szerintem igazából nincs különbség hogy egyből meg tudod nyitni az alkategóriát vagy a sor végéig kell eljutni a nyílig), így szerintem a sok adat letöltése mindenképpen megtörténik.

aspius
aspius

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.03. 16:56

aspius írta:...Filmkatalógus/my collection ban vagyok akkor a bal oldali kategóriára kattintva (All, vígjáték, stb..) egyből megnyitná a teljes alkategóriát és nem a kategória első filmjére ugrana...

Szerintem ez nem igen lehetséges látványosan. Ha megjeleníted az egyik műfaj összes filmjét, láthatod, hogy nagyon sok adatot kell letölteni, nagyon nagy a lista. Nem véletlenül kevesebb borító is lesz már egy oldalon, de míg úgy is látni fogod, hogyan töltődnek le egymás után a borítók. A főoldalon nagyon sok borítónak kellene megjelennie egyszerre a kategóriák között váltva, ezt nem lehetne – szerintem – elég gyorsan megcsinálni.
Értem a problémádat és engem is zavar, hogy a műfajt kiválasztva a megjelenő borítókon átlépegetve jobbra a sor végére kell menni, hogy minden filmet lássak a műfajból. Erre kellene egy gyorsabb megoldás, mondjuk kétszer kattintva a műfaj nevére a bal navigációs panelen.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.03. 16:51

Felkerült a magyar nyelvi fájl a legújabb jukeboxos firmware-hez is, letölthető INNEN.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.03. 09:28

Rbert írta:Az új Jukeboxban ezt nem találom,csak a legutóbb játszott-nál...

Nekem látszik pl. ennél a nézetnél is (firmware: 211031_0532_r18):

Kép
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: aspius » 2021.12.02. 16:48

Kyle írta:
aspius írta:...POP UP MENU / időpontra keresés...

Egy Real Vision 4K-val próbáltam most, azon működik. A bal/jobb nyilakkal lépegetsz az időpont számjegyei között, a fel/le gombbal kiválasztod, amit az adott pozícióba be akarsz írni, majd OK/ENTER. De a számgombokkal is bírhatod persze a számokat. 211031_0532_r18 a firmware INNEN letöltve.

Köszi!

Természetesen a navigálás meg az idő beállítását az meg tudtam oldani, viszont amit elrontottam (eléggé gáz), mivel 6 karakter van az "ugrás" után én az elsőt 1 re állítottam és enter/OK ami legalább 10 + órás filmeknél működne is:), és én is ugyan ezt a FW-t használom már egy ideje.
Mivel eddig nem túl sűrűn használtam ezért nem is nagyon foglalkoztam vele.

Tehát a FW fejlesztőknek esetleg lehetne jelezni, hogy talán 5 karakter elég is lenne az időpontra keresés funkcióhoz az olyan figyelmetlenek (hülyék) miatt mint én.

Más téma:
Korábban jeleztem már, hogy én annak tudnék örülni,amikor a Filmkatalógus/my collection ban vagyok akkor a bal oldali kategóriára kattintva (All, vígjáték, stb..) egyből megnyitná a teljes alkategóriát és nem a kategória első filmjére ugrana.
Úgy tudnám elképzelni hogy az enter gombra megnyitná a teljes almenüt és csak a jobbra navigálás gombra ugrana az első filmre a kategórián belül (most jelenleg mindkét gombra ugyan azt csinálja - az első filmre ugrik).

A TV sorozatokra is ugyan ez vonatkozik,

Amit még furcsának találok, hogy a Star Wars gyűjteményt a betűrend szerint az "A" alá teszi be ami teljesen rossz.

Előre is köszönöm a segítséget és elnézést a bénázás miatt.

aspius
aspius

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.12.02. 10:02

aspius írta:...POP UP MENU / időpontra keresés...

Egy Real Vision 4K-val próbáltam most, azon működik. A bal/jobb nyilakkal lépegetsz az időpont számjegyei között, a fel/le gombbal kiválasztod, amit az adott pozícióba be akarsz írni, majd OK/ENTER. De a számgombokkal is bírhatod persze a számokat. 211031_0532_r18 a firmware INNEN letöltve.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: aspius » 2021.11.30. 15:28

Sziasztok!

Az igaz, hogy már a korábbi utolsó beta FW -sem működött (vagy csak egyszerűen nem tudtam rájönni hogyan működik), de az időpontra keresés funkció nekem működik.
Valami ötletetek van? - POP UP MENU / időpontra keresés
Vagy ha működik valaki el tudná magyarázni hogyan is kellene használnom?

Üdv

aspius
aspius

ElőzőKövetkező

Vissza: My Collection jukebox