Kyle írta:aspius írta:...POP UP MENU / időpontra keresés...
Egy Real Vision 4K-val próbáltam most, azon működik. A bal/jobb nyilakkal lépegetsz az időpont számjegyei között, a fel/le gombbal kiválasztod, amit az adott pozícióba be akarsz írni, majd OK/ENTER. De a számgombokkal is bírhatod persze a számokat. 211031_0532_r18 a firmware
INNEN letöltve.
Köszi!
Természetesen a navigálás meg az idő beállítását az meg tudtam oldani, viszont amit elrontottam (eléggé gáz), mivel 6 karakter van az "ugrás" után én az elsőt 1 re állítottam és enter/OK ami legalább 10 + órás filmeknél működne is:), és én is ugyan ezt a FW-t használom már egy ideje.
Mivel eddig nem túl sűrűn használtam ezért nem is nagyon foglalkoztam vele.
Tehát a FW fejlesztőknek esetleg lehetne jelezni, hogy talán 5 karakter elég is lenne az időpontra keresés funkcióhoz az olyan figyelmetlenek (hülyék) miatt mint én.
Más téma:
Korábban jeleztem már, hogy én annak tudnék örülni,amikor a Filmkatalógus/my collection ban vagyok akkor a bal oldali kategóriára kattintva (All, vígjáték, stb..) egyből megnyitná a teljes alkategóriát és nem a kategória első filmjére ugrana.
Úgy tudnám elképzelni hogy az enter gombra megnyitná a teljes almenüt és csak a jobbra navigálás gombra ugrana az első filmre a kategórián belül (most jelenleg mindkét gombra ugyan azt csinálja - az első filmre ugrik).
A TV sorozatokra is ugyan ez vonatkozik,
Amit még furcsának találok, hogy a Star Wars gyűjteményt a betűrend szerint az "A" alá teszi be ami teljesen rossz.
Előre is köszönöm a segítséget és elnézést a bénázás miatt.
aspius