Szkennelési probléma

A Dune HD saját jukebox alkalmazásával kapcsolatos kérdések helye

Re: Szkennelési probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.07.26. 12:53

strelnikov írta:...Akkor a jukebox miért nem találja meg!?...

Ahogy fentebb említettem, van egy köztes adatbázis (illetve inkább program) a Dune saját szerverén, ennek működése, szerkezete is éppen aktív fejlesztés alatt. Az, hogy orosz borítót javasol, bizonyosan valamilyen hiba a Dune saját (orosz) szoftverében, valahol nem veszi figyelembe a nyelvi beállításaidat. De mivel éppen egy most változó dologtól van szó, nem érdemes azon gondolkodni, hogy mi és miért úgy működik éppen, ahogy működött. Akinek sok éve van Dune-je, tudja, hogy tudott közel hibátlanul működni a jukebox, tehát fog tudni megint, amint vége a mostani „átállásnak”, fejlesztésnek, ami után még jobb lesz, mint annó volt.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: strelnikov » 2021.07.23. 16:04

Sziasztok!

kérdés.: Ha a TheMovieDB.org -on kereset film a weboldalon megtalálható! ...poszterrel, boritóval mindennel. Akkor a jukebox miért nem találja meg!?
Több esetben (magyar film) orosz borítót ajánlott fel. Holott a weboldalon magyar boritóval szerepel az adott film.!?
Nézem a TheMovieDB.org weblapot szinte nem tudok olyan filmre (magyar) találni, hogy ne lenne hozzá borító meg minden más.
Ennek ellenére a jukebox nagyon kicsi százalékban mutat jó találatot !!! (Dune HD Pro 4K II)
strelnikov

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.07.22. 22:48

strelnikov írta:...hogy a TMDB , hogy jön a képbe.!?...

A jukebox alapvetően a TheMovieDB.org-on keres, annak adatbázisát használja, mert az egy közösségi platform, bárki felvihet bármit és javíthat adatokat. Ha nem találsz valamit, akkor lehetőséged van az IMDB azonosítót megadnod, de keresni manuálisan nem tudsz ott.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: strelnikov » 2021.07.22. 09:22

Sziasztok!
Én is igy gondolom ! (már nagyon régóta ezt a verziót használom) (azért az durva, hogy több mint fél éve nem történt fríssités)
más.: valaki árulja már el nekem, hogy a TMDB , hogy jön a képbe.!?
Mert én csak a IMDB tudok keresni!
strelnikov

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.07.22. 09:10

strelnikov írta:...látom, hogy frissült a Dune HD Pro 4K II Firmware (07.19.-én)...

Mi meg most vettük észre, hogy volt egy ilyen verzió is, ezért most írtunk róla. De vélhetően még tavaly októberi ez is.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.07.22. 09:08

Lavi írta:...A vicc, hogy közben a Dune nem is frissített, szóval számomra érthetetlen módon...

Fentebb beszéltük, hogy van egy köztes „adatbázis” (de inkább interfésznek mondanám) a lejátszó és a TheMoviedb.org és a IMDB.com között, ez a Dune szerverén fut, és ez is változik, nem csak a firmware.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: strelnikov » 2021.07.22. 07:29

Sziasztok!
Azért még vannak problémák!
pl.: hiába írom be a menürészbe az IMDB azonosító számot, akkor sem találja meg a boritót.!
(de én is észrevettem a javulást!)
más.: látom, hogy frissült a Dune HD Pro 4K II Firmware (07.19.-én) de én már nagyon régóta ezt használom !!!???
strelnikov

HozzászólásSzerző: Lavi » 2021.07.21. 20:36

Nos miután a múltkor kikeltem magamból, most le kell írjam, hogy valami előrelépés történt. Egyszer csak megtalált minden olyan filmet, amiket eddig nem. A borító nélkülieket viszont nem, hiába töröltem. De! A mai szkennelés után minden filmnek bekerült a borítója.
A vicc, hogy közben a Dune nem is frissített, szóval számomra érthetetlen módon, de a lényeg, hogy most örülök ennek, remélem így is marad!
Lavi

HozzászólásSzerző: aspius » 2021.07.16. 18:26

Hello,

úgy tűnik, hogy ma valami történt, mert a társítás nélküli filmeket (6 db) + 2 sorozatot sikerült a jukebox-nak megtalálnia.
Az eredmény még messze nem tökéletes (több filmnek még most sincs borítója, háttérképe, leírása), de ez már legalább előre lépés.

aspius
aspius

HozzászólásSzerző: aspius » 2021.07.14. 15:09

Kyle írta:
aspius írta:...Tehát az miben segítene ha én vinném fel a filmek infóját (ha valóban segítene esküszöm, hogy meg is tenném)?

Annak semmi. Azt akartam mondani, hogy ha valami nincs fent vagy hibás képpel, leírással, címmel, stb., akkor bárki belenyúlhat ebbe.

OK
aspius

Következő

Vissza: My Collection jukebox