Tápegység, adapter

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo Lite-ot érintik

Re: Tápegység, adapter

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.12. 14:35

Gorae írta:Minden üzletben azt mondták idáig, hogy elvileg ezeknek a 12V tápegységeknek sztenderd csatlakozójuk van...

Van kb. kétféle belső vastagság. Lehet kapni a nagyobbikat is könnyedén szerintem, nem egyszer vettem már én is. De dugót még könnyebb venni egy műszaki boltban, és átcserélni is egyszerű, ha nem találsz megfelelő csatlakozóval készült tápot.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Gorae » 2021.02.12. 09:49

Kyle írta:
Gorae írta:...Bármilyen 12V 1-5 amperes adaptert veszek vagy próbálok hozzá nagynak mutatkozik a bemeneti csatlakozója. Hogyan tudnék erre a méret típusra rákeresni?

Nem emlékszem, milyen áramerősség kell neki, De egy 12V/2A bizonyosan jó lesz.

Nem is azzal van gondom. A csatlakozó bemenettel a készülék hátulján. Nem tudom a csatlakozót beledugni. Minden üzletben azt mondták idáig, hogy elvileg ezeknek a 12V tápegységeknek sztenderd csatlakozójuk van. És még sem. Lásd külső házas rack-ek amik szintén ilyen tápegységgel üzemelnek azokat sem tudom csatlakoztatni hozzá, mert nem fér be a csati a házba.
Gorae

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.12. 09:00

Gorae írta:...Bármilyen 12V 1-5 amperes adaptert veszek vagy próbálok hozzá nagynak mutatkozik a bemeneti csatlakozója. Hogyan tudnék erre a méret típusra rákeresni?

Nem emlékszem, milyen áramerősség kell neki, De egy 12V/2A bizonyosan jó lesz.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Tápegység, adapter

HozzászólásSzerző: Gorae » 2021.02.11. 16:52

Előre is elnézést kérek a nem túl szakmai kérdésért.
Pótolni szeretném az elveszett 12V adaptert a készülékhez. Speciális tápegységgel használtam, most eladás előtt vagyok és nincs sehol.
Bármilyen 12V 1-5 amperes adaptert veszek vagy próbálok hozzá nagynak mutatkozik a bemeneti csatlakozója. Hogyan tudnék erre a méret típusra rákeresni?
Gorae

Vissza: Solo Lite specifikus kérdések