DUNE 102 túlemelegedés standby módban

Re: DUNE 102 túlemelegedés standby módban

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.09.03. 12:28

Gigicuci írta:...a Power gomb-ra idáig készenléti állapot volt feltüntetve...

Tehát eddig éjjel-nappal ment, mivel a készenlét csak a videókimenetet kapcsolja ki...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Gigicuci » 2018.09.02. 18:07

Sikerült visszahűteni. Az energiagazdálkodás opcióban a Power gomb-ra idáig készenléti állapot volt feltüntetve, ezt átállítottam kikapcsolásra. Így valószínűleg lassabban fog indulni, de viszont már nem forró folyamatosan. Köszönöm!
Gigicuci

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.09.02. 10:49

Gigicuci írta:...A problémám amit írtam a címben is, hogy standby üzemmódban is annyira forró a készülék alja, hogy szinte égeti a kezem. :!: Gondolom ez nem normális, küldjem el szervizbe szerintetek? Találkoztatok már ilyen esettel? Esetleg elromlott benne a ventilátor?...

Ez szerintem normális egy műanyagból készült készüléknél. Mindaddig bizonyosan, amíg nem okoz lefagyást. Nem hallottam eddig olyan hibáról, ami túlzott melegedést okoz, szerintem eddig is ilyen volt a Tiéd, csak nem fogdostad, vagy nem volt ilyen meleg a szobában. Nincs benne ventilátor, és nem romlott el semmi, 99%-ra mondom. Használd bátran, ha semmi mást nem tapasztalsz!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DUNE 102 túlemelegedés standby módban

HozzászólásSzerző: Gigicuci » 2018.09.02. 08:29

Sziasztok!

A problémám amit írtam a címben is, hogy standby üzemmódban is annyira forró a készülék alja, hogy szinte égeti a kezem. :!: Gondolom ez nem normális, küldjem el szervizbe szerintetek? Találkoztatok már ilyen esettel? Esetleg elromlott benne a ventilátor? (ha egyáltalán van benne..)

Van tippetek a szerviz kapcsán, hogy hova lenne érdemes vinni?

Előre is köszönöm a segítséget!

ui.: ha nem sikerül megoldani, akkor melyik dune-t vegyem helyette? (nincs 4k itthon talán 2-3 év múlva tudok venni TV-t- és új dune-t szeretnék, mert elég sokat megy nálunk.)
Gigicuci

Vissza: HD TV-102 WiFi specifikus kérdések