schferenc írta:....mivel az ISO fájlokat be kell mountolni virtuális DVD-ként.
Ne szükséges, elég megmutatni neki az ISO-t, megcsinálja abból is.
schferenc írta:....mivel az ISO fájlokat be kell mountolni virtuális DVD-ként.
ejelhar írta:Próbáld ki a makeMKV programot, ISO-ból veszteségmentesen csinál mkv-t. Mivel nem konvertál (a stream-eket csak átcsomagolja mkv-ba) ezért gyors is.
schferenc írta:Sziasztok!
Megpróbáltam átkonvertálni AVI-ba az ISO fájlokat, de nem igazán vagyok elégedett vele. Rosszabb minőség, néha akad/vibrál ez is
Kyle írta:schferenc írta:Megpróbáltam átkonvertálni AVI-ba az ISO fájlokat, de nem igazán vagyok elégedett vele. Rosszabb minőség, néha akad/vibrál ez is, menü nicns stb...
Hát, ha normális konvertáló programmal csinálsz egy MKV-t, vagy AVI-t, abban nem kellene semminek ugrálnia. Ha ilyen, akkor vagy a dVD rossz eleve, vagy a konvertálás. Menü persze valóban nem lesz. Szerintem az sem segít, ha mappából játszod le a DVD-t, nem ISO-l, akkor is ugyanaz a szoftver fogja kezelni. A 102-esen nincs két DVD-motor a menüben választható módon?
schferenc írta:Megpróbáltam átkonvertálni AVI-ba az ISO fájlokat, de nem igazán vagyok elégedett vele. Rosszabb minőség, néha akad/vibrál ez is, menü nicns stb...
Kyle írta:schferenc írta:Akkor sem fog menni, ha kicsomagolom audio_TS és video_TS mappákra? Lehet, hogy láma kérdés, bocs. Vagy B opcióként iso to avi konvertálás megoldás lehet?
Ezt nem tudom, mi is csak a múlt héten hallottuk először egy vevőtől, hogy kompoziton gond van a DVD-vel. Próbáld ki mappából de szerintem nem fog változni, legfeljebb ha a VOB-okat indítod el, akkor. Konvertálás persze megoldja ezt, illetve remélem egy következő firmware-frissítés is.
schferenc írta:Akkor sem fog menni, ha kicsomagolom audio_TS és video_TS mappákra? Lehet, hogy láma kérdés, bocs. Vagy B opcióként iso to avi konvertálás megoldás lehet?
Vissza: HD TV-102 WiFi specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég