Külső USB CD lejátszó és wifi billentyűzet

Re: Külső USB CD lejátszó és wifi billentyűzet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.03.11. 16:51

schferenc írta:...Ez igy mukodhet?

USB-s CD-ROM-nak mennie kellene. Hasonlóan, elméletileg minden USB-s szabványos billentyűzet és egér működik a webböngészővel. USB HUB is mindegy szerintem, valóban külső tápos legyen és lehetőleg ne a legolcsóbb noname!
Fogalmam sincs nekem, hogy az adott soundbar mit enged át magán, sőt, én nem is láttam HDMI-vel rendelkező hangprojektort még. De gondolom működik a dolog, ha már van HDMI-in rajta. A menüben a HD-s hangokat ki kellene kapcsolni a Dune-ön!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Külső USB CD lejátszó és wifi billentyűzet

HozzászólásSzerző: schferenc » 2014.02.26. 09:25

Sziasztok,
A 102-est hasznalom mar egy ideje, sima filmnezesre. Kicsit atalakitanam a rendszert es van par kerdesem:
- lehet-e USB-s kulso cd lejatszot csatlakoztatni ra. Zenei cdk lejatszasahoz lenne jo
- logitech k400-as wifi billentyuzettel elboldogul?

Mivel csak egy usb aljzat van, ezert egy powered usb hub-ra gondoltam. Erre van valami tipus ajanlas?

Es az utolso kerdes: az uj rendszerben a kovetkezo lenne a felallas: dune102 hdmivel egy philips htl9100-as soundbarra kotve, majd onnan szinten hdmivel egy samsung tv-re. Igy gondolom szepen atmegy az 5.1 es hang. Zenelejatszashoz pedig a tv ki lenne kapcsolva, vsak a philips menne es a dune androidos progijaval lenne vezerelve.
Ez igy mukodhet?
schferenc

Vissza: HD TV-102 WiFi specifikus kérdések