Ahhh, megvan... A Források nevű csodába kell belépni és rögtön utána pop up menuzni. Na ott tényleg van network folder létrehozása.. Hát nekem a file browser nem azonos a forrásokkal, és ez nem is a főképernyő... Mind1, lényeg megtaláltam végre...
Bocs, sikerült letöltenem. Be kellett lépnem előtte a főoldalon.
A kézikönyvben leírtak szerint is elakadok már az elején.
1. Lépj a főképernyőre (ez a fájlböngésző gyökérkönyvtára)! 2. Válaszd ki az „Új hálózati könyvtár létrehozása” parancsot a felugró menüből (POP UP MENU gombra)!
Nekem a főképernyő azok nagy ikonok, ahol lehet választani pl. források, játékok, beállítások, programok, kedvencek, stb. ... de itt nincs file browser! Nincs háttértár csatlakoztatva. Illetve a pop up menuben csak azt látom, hogy beállítások, frissítés és információ. Nincs Új könyvtár létrehozás.
Kézikönyv 24. oldalán leírtak szerint: „A fájlböngésző segítségével tallózhatjuk a lejátszó által elérhető fájlokat és mappákat. A böngészés a főképernyőről (Dune) indul, ahol a csatlakoztatott lemezmeghajtók és hálózati források különböző csoportokba rendezve jelennek meg” Tehát ha van csatlakoztatott háttértár, akkor arra kattintva a fájlböngészőben vagy. NAS-ra csatlakozás (kézikönyv 35. oldalán) 5 pontba szedve. Pont úgy működik, ahogy le van írva. Milyen kézikönyvet olvasol Te? Megjegyzem a hálózati böngészőben nem találsz meg NFS-szervert, ott SMB-n és DLNA-n tud csak böngészni a Dune.
A felhasznaloi kezikenyvben leírtak alapjén egyszerűen képtelen vagyok megtalálni a file browsert, illetve New Network Drive-ot sem találok sehol. NAS-t szeretnék csatlakoztatni, NFS-en. Szeretném beállítani Network Drive-ként, hogy ne kelljen mindig a hálózati böngészőben végigmászni az utat.
Kedvencek közé nem tudok, csak egy-egy könyvtárat berakni az NFS megosztásról, de magát az NFS root-ot nem engedi (nincs pop up menu).
Hogyan lehetne felmappelni egyértelműen az NFS megosztás gyökerét, hogy csak arra kelljen ráklikkelnem?