Kyle írta:gaborca írta:Kiprobaltam en is, de a Windows 10 Samba megosztasa nem mukodott nalam az uj verzioval...
A Windows-ban nem lehet SMB2-t állítani SMB3 helyett?
Na megint megprobaltam az uj firmware-t.. Es sikerult beallitani az SMB megosztások mukodeset.. (furcsa volt hogy win10 SMB megosztast latta a regebbi fw-el, az ujjal meg nem) A trukk az volt, hogy a megosztas szerkesztesekor a szervernel nem szabad a win 10-es gep nevet megadni, hanem az IP cimet kell beiirni.. (Meg szerencse hogy a routerben fix ip cimkiosztast allitottam be az asztali gepnek, a NAS-nak, a Dune-nek es a Pana tv-nek is, a tobbiek meg DHCP-s cimkiosztast kapnak bejelentkezesi sorrendben

) Igy nem kell aggodnom hogy megvaltozik az SMB-s win 10-es gep ip cime a kesobbiekben..
A fejleszteseknek es hibajavitasoknak en is nagyon orulok (koszonet a fejlesztoknek erte), de a csaladunkban a felesegemnek es nekem is boven eleg, ha a mi jol megszokott konyvtarstrukturankban villamgyorsan megtalalunk mindent amit akarunk, nincs szuksegunk a csili-vili penzes jukebox-ra.. (plane hogy havi dijas.. Ha egyszeri fizeteses lenne, meg meggondolnank a dolgot.. De hogy havonta fizetgessunk erte.. Mobiltelora is a jobb progikert fizetek EGYSZER, de nem havonta sorozatban)