Új szoftverek

Re: Új szoftverek

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.06.05. 12:42

gaborca írta:De hogy havonta fizetgessunk erte...

Évente is lehet fizetni érte. De kár beszélgetni arról, hogyan lehet fizetni olyasmiért, ami Neked nem fontos. Nagyon sok felhasználónak ez igazán hiányzott már 2017-ben, főleg a zenei jukebox és a mobilos távvezérlés (ami még készül), valójában az újabb lejátszók ebben jobbak csak látványosan.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gaborca » 2017.06.05. 10:06

Kyle írta:
gaborca írta:Kiprobaltam en is, de a Windows 10 Samba megosztasa nem mukodott nalam az uj verzioval...

A Windows-ban nem lehet SMB2-t állítani SMB3 helyett?

Na megint megprobaltam az uj firmware-t.. Es sikerult beallitani az SMB megosztások mukodeset.. (furcsa volt hogy win10 SMB megosztast latta a regebbi fw-el, az ujjal meg nem) A trukk az volt, hogy a megosztas szerkesztesekor a szervernel nem szabad a win 10-es gep nevet megadni, hanem az IP cimet kell beiirni.. (Meg szerencse hogy a routerben fix ip cimkiosztast allitottam be az asztali gepnek, a NAS-nak, a Dune-nek es a Pana tv-nek is, a tobbiek meg DHCP-s cimkiosztast kapnak bejelentkezesi sorrendben :) ) Igy nem kell aggodnom hogy megvaltozik az SMB-s win 10-es gep ip cime a kesobbiekben..
A fejleszteseknek es hibajavitasoknak en is nagyon orulok (koszonet a fejlesztoknek erte), de a csaladunkban a felesegemnek es nekem is boven eleg, ha a mi jol megszokott konyvtarstrukturankban villamgyorsan megtalalunk mindent amit akarunk, nincs szuksegunk a csili-vili penzes jukebox-ra.. (plane hogy havi dijas.. Ha egyszeri fizeteses lenne, meg meggondolnank a dolgot.. De hogy havonta fizetgessunk erte.. Mobiltelora is a jobb progikert fizetek EGYSZER, de nem havonta sorozatban)
gaborca

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.05.29. 09:35

gaborca írta:Kiprobaltam en is, de a Windows 10 Samba megosztasa nem mukodott nalam az uj verzioval...

A Windows-ban nem lehet SMB2-t állítani SMB3 helyett?
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gaborca » 2017.05.28. 20:30

Kiprobaltam en is, de a Windows 10 Samba megosztasa nem mukodott nalam az uj verzioval, csak a regebbivel.. Mivel filmet akartam nezni nem pedig a firmware-el vacakolni, ezert visszaraktam a regit... Ha lesz ra idom, akkor megprobalkozok megint az ujjal is... Addig marad a regi..
gaborca

Új szoftverek

HozzászólásSzerző: Doky586 » 2017.05.27. 10:07

Csak meg akarom köszönni hogy nem feledkeztetek meg e régi játékosról és két év kihagyás után új firmware jelent meg hozzá: 170519_1350_r11

Ezen kívűl a youtube lejátszó is frissült és végre bele lehet tekerni a filmekbe. Az idén a régi kliense már szinte semmit nem tudott lejátszani valami inkompatibilitás miatt, de most újra mindent lejátszik..! köszi
Doky586

Vissza: HD Smart H1 specifikus kérdések