Szerző: Vertigo » 2012.07.18. 09:41
Sziasztok!
Nehany hete nyustolom a lejatszot es osszegyult nehany kerdesem/problemam amit fel szeretnek tenni...
- 3-4 BR anyagot porbaltam eddig lejatszani (ISO, BD struktura), de allandoan inkompatibilis hang hibauzenettel bombaz a lejatszo, melyet ugyan tovabb tudok nyomni es lejatssza a filmet a kutyu (masnem menube ugrassal), hang is van okes, csak mire odaig eljutok belilul a fejem (toslinken van a hang kikuldve bitstream beallitas mellett, kornyeken porbaltam mar minden mast is allitgatni, nem volt valtozas)
- BD anyagoknal tiltott a zoom funkcio, hogy lehetne ezt mukodokepesse tenni?! (tudom, hogy az elso b@romsagot a forgalmazok kovetik el, hogy 99%ban wide piacra ultrawide tartalommal pakolja tele a lemezt, de sok penzebe kerult az embernek az a nehany extra incs a teven, amit igy kukabadob), minden mas formatumnal mukodik szepen a zoom, csak BR tartalomnal nem...
Done! (ezt mar megtalaltam a settingsben) - Dual hangos anyagokbol, jellemzoen az angolt ovlassa be (altalaba az 1.es szokott lenni a magyar 2.0, 2es az angol 7/5.1, de nem tudom szamozas, vagy hangformatum precedencia alapjan valaszt), be lehet valahol allitan valami alapertelmezest? (20 perces sorozatoknal nagyon kenyelmetlen allandoan a tavirnayito utan kapkodni)
- BIN+CUE formatumu zeneanyagokat (jellemzoen koncertfelvetelek egy hangfile-al CUE altal konyvjelzozve) nem iseri fel, erre letezik/varhato valami tamogatas?
- Talalkoztam olyan divx file-val amelynel eszmeletlenul belassul a tekeres (volt, hogy kozel tiz percet vartam egy 10 masodperces tekeresre, kozbe taviranyitot sem kezelte, csak a ketyeren levo gombbal tudtam kikapcsolni),elkepzelheto, hogy az indexhianyos a file, de lehet mas oka is?
- Eszembe jutott megegy, jo lenne, ha mas lejatszokhoz hasonloan mutatna hogy mit neztem mar meg (mashol ugy lattam, ha az ember tokmind1, hogy hogy de a film 90%ig eljut, akkor az megnezettnek minosul), be lehet allitani valami ilyen funkciot? (az utolso hasznalat sajna nem sokra jo)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha tudok megoldasokat az koszonom, addig meg tovabb tesztelgetem a jatekost.