Működési problémák

Re: Működési problémák

HozzászólásSzerző: astrago » 2017.03.02. 18:35

Kyle írta:
astrago írta:...Most keresek olyat az ismertségi körben aki tudja hogy miről van itt szó...

ITT megjavítják, az biztos.

Sajnos ők sem tudták megjavítani. :(
Alaplap cserével lehetne,de az meg már nem beszerezhető ehhez a modellhez.
Ez van sajnos.
Köszi mindent.
astrago

HozzászólásSzerző: astrago » 2017.02.13. 14:27

Kyle írta:
astrago írta:...Most keresek olyat az ismertségi körben aki tudja hogy miről van itt szó...

Igen ezt tudom.Köszi!
astrago

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.02.13. 13:59

Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: astrago » 2017.02.13. 12:48

Kyle írta:
astrago írta:...A megoldás pedig itt van hozzáteszem csak olyanoknak akik ebben jártasak...

És Nálad működött ez? Mert a szervizünk azt mondta erre: „Dune-öknél nem mindíg ez a megoldás, van, hogy alkatrészt is kell cserélni”.

Meg se próbálom, nem az én világom ez.Akinek van hozzá affinitása az megpróbálhatja.Oroszoknál,ukránoknál házilag sokaknak működött nem vitték szervizbe mert iszonyat pénz lett volna.
Lehet megúszom tízezerből, lehet duplája lesz ha hardverhez is nyúlni kell ez így lutri.Most keresek olyat az ismertségi körben aki tudja hogy miről van itt szó ha nem hát akkor elbúcsúzom a nagyérdeműtől.
Kár lenne mert a két napja megrendelt távot is vissza kell mondjam még jó hogy nincs raktáron. :(
astrago

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.02.13. 12:39

astrago írta:...A megoldás pedig itt van hozzáteszem csak olyanoknak akik ebben jártasak...

És Nálad működött ez? Mert a szervizünk azt mondta erre: „Dune-öknél nem mindíg ez a megoldás, van, hogy alkatrészt is kell cserélni”.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: astrago » 2017.02.13. 11:21

Kutakodtam egy picit és meg is találtam hogy mi is történt.Ez egy elég régi probléma.
A megoldás pedig itt van hozzáteszem csak olyanoknak akik ebben jártasak.
http://www.sigmaplayer.com/viewtopic.php?f=36&t=3150
astrago

HozzászólásSzerző: astrago » 2017.02.12. 23:47

Természetesen működött.
Teljesen le akartam pucolni a rendszert mert más nagyon sok lom volt fent feleslegesen.A flash és a rendszer memória is üzemben volt.
Töröltem a flasht aztán elszállt az egész rendszer mint a....bebootolt a lejátszó és a varázsló fogadott.
Most ott tartok hogy minden egyes bekapcsolásnál (teljes kikapcsot követően) újra jön a varázsló mindent újra állíthatok be.
Próbáltam már fw-t frissíteni online,usb-ről,volt gyári reset (full) is.A vége az hogy újraindulást követően fekete képernyő fogad és a nagy semmi történik utána.
Rendszermeghajtó csatlakoztatva azt is újra raktam már hátha segít,de nem.Jelenleg készenlétből tudom használni,de teljes kikapcsolást követően elég macerás.
Szóval valami sérült.... :(
astrago

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.02.12. 19:09

astrago írta:Úgy néz ki elszállt a flash memória Smart B1-en...

Nem tud „elszálni” csak ez a terület. A flash ROM-ban van a firmware is, ha ez a chip tönkremegy, akkor nem működne semmi sem. Eddig működött? Mert kb. semmi értelme a Smart esetében, ahogy ITT láthatod. Még azt is el tudom képzelni, hogy az újabb firmware-ek mérete mellett már nem marad 16 MByte hely neki.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: astrago » 2017.02.12. 17:04

Sziasztok!
Úgy néz ki elszállt a flash memória Smart B1-en. Hiába engedélyezem a flash memoriát ez az üzenet fogad:
"Nem sikerült a flash memória engedélyezése"
Nem tudom erre van e szervizfájl vagy ez hardveres probléma és akkor kuka lesz a vége.Akinek esetleg van ezzel tapasztalata azt kérem ossza meg velem.
Köszönöm!
astrago

HozzászólásSzerző: Vertigo » 2012.07.18. 09:41

Sziasztok!

Nehany hete nyustolom a lejatszot es osszegyult nehany kerdesem/problemam amit fel szeretnek tenni...

- 3-4 BR anyagot porbaltam eddig lejatszani (ISO, BD struktura), de allandoan inkompatibilis hang hibauzenettel bombaz a lejatszo, melyet ugyan tovabb tudok nyomni es lejatssza a filmet a kutyu (masnem menube ugrassal), hang is van okes, csak mire odaig eljutok belilul a fejem (toslinken van a hang kikuldve bitstream beallitas mellett, kornyeken porbaltam mar minden mast is allitgatni, nem volt valtozas)

- BD anyagoknal tiltott a zoom funkcio, hogy lehetne ezt mukodokepesse tenni?! (tudom, hogy az elso b@romsagot a forgalmazok kovetik el, hogy 99%ban wide piacra ultrawide tartalommal pakolja tele a lemezt, de sok penzebe kerult az embernek az a nehany extra incs a teven, amit igy kukabadob), minden mas formatumnal mukodik szepen a zoom, csak BR tartalomnal nem...

Done! (ezt mar megtalaltam a settingsben) - Dual hangos anyagokbol, jellemzoen az angolt ovlassa be (altalaba az 1.es szokott lenni a magyar 2.0, 2es az angol 7/5.1, de nem tudom szamozas, vagy hangformatum precedencia alapjan valaszt), be lehet valahol allitan valami alapertelmezest? (20 perces sorozatoknal nagyon kenyelmetlen allandoan a tavirnayito utan kapkodni)

- BIN+CUE formatumu zeneanyagokat (jellemzoen koncertfelvetelek egy hangfile-al CUE altal konyvjelzozve) nem iseri fel, erre letezik/varhato valami tamogatas?

- Talalkoztam olyan divx file-val amelynel eszmeletlenul belassul a tekeres (volt, hogy kozel tiz percet vartam egy 10 masodperces tekeresre, kozbe taviranyitot sem kezelte, csak a ketyeren levo gombbal tudtam kikapcsolni),elkepzelheto, hogy az indexhianyos a file, de lehet mas oka is?

- Eszembe jutott megegy, jo lenne, ha mas lejatszokhoz hasonloan mutatna hogy mit neztem mar meg (mashol ugy lattam, ha az ember tokmind1, hogy hogy de a film 90%ig eljut, akkor az megnezettnek minosul), be lehet allitani valami ilyen funkciot? (az utolso hasznalat sajna nem sokra jo)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha tudok megoldasokat az koszonom, addig meg tovabb tesztelgetem a jatekost.
Vertigo

Következő

Vissza: HD Smart B1 specifikus kérdések