Lejátszási problémák

Re: Lejátszási problémák

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.07.08. 11:48

valentini írta:...BD korongokat továbbra sem tudok lejátszani usb-ről optikai meghajtóval...

Soha nem is ígérte senki, hogy le tudsz játszani másról, mint az opciós Smart BE egységről, ami tartalmazza a BD licenct. Az USB-s meghajtók nem tartalmazzák, ezért kapod az üzenetet. De Lite módban onnan is le tudsz játszani szerintem bármilyen filmet, csak a menühöz kellene a licenc.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.07.07. 19:38

Jav.:1.: Playback cancelled due to security violation.
valentini

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.07.07. 19:37

Nagyjából.
BD filmnél elmenti a könyvjelzőt,de amikor újra nézem,már nincs meg a könyvjelző.Teljesen előről kezdi a lejátszást,de áthidalható az időre kereséssel,már ha emlékszik valaki,hogy hol hagyta abba a filmnézést...
Flash memót bekapcsoltam.
BD korongokat továbbra sem tudok lejátszani usb-ről optikai meghajtóval.A BD területi kódot tudom váltani(A-B-C),de magát a gyári BD vagy írott BD-t nem játsza le,mert a lemez felpörgetése után leáll és stop állapotot jelez.Következő üzeneteket írja ki:
1.:Playback cancelled due to security violation.
VAGY ez az üzenet jelenik meg:2.:Your Blu-ray Player requires an update in order to play this disc.
VAGY:3.:lefagy a médiaplayer a film betöltése során.
BD maghajtó típusa:Samsung SE-506CB/RSBD
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.07.06. 20:40

valentini írta:...Ha visszaakarok állni az előző verzióra,akkor töltsem le azt és kezdjem előről a frissítést,mint most?...

NEM akarsz visszatérni az előző verzióra, SOSINCS erre okod!
Ha jól értem, minden megoldódott, kivéve a Blu-ray lemezek folytatása. Nem gondolom, hogy kell rendszermemória hozzá, de Flash memóriát miért ne hoznál létre, ha van rá lehetőség (nálam is be van kapcsolva)? Ahogy mondtam, nem minden Blu-ray támogatja a folytatást. De ha Lite módban nézed őket, akkor szerintem mindnél menni fog.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.07.06. 20:01

Köszönöm.Megtörtént a frissítés a legújabbra(2015.július): dune_firmware_hdsmart_d1_150721_0135_b9.dff ,de változást nem hozott.Max.annyit,hogy lejátszáskor az info ablakban megjelenik a hátralévő idő is + már lehet videófájlokban fejezetre is ugrani.Ha visszaakarok állni az előző verzióra,akkor töltsem le azt és kezdjem előről a frissítést,mint most?
1.:az MP4-s videókat újra letöltöttem,de most újabb letöltő progival,és már lejátsza hanggal együtt.
2.:az FLV/WMV videókat átkonvertáltam mkv-ba,és így már lejátsza.
3.:Régiómentesítés után az amerikai 1-s területi kódos DVD korongokat már lejátsza.
4.:Továbbra is külső HDD-ről lejátszva a BD filmeket nem jegyzi meg,ahol abbahagytam a lejátszást,mindig előről kezdi.A BD filmekhez,hogy elmentse a könyvjelzőket,kell a Flash memóriát(16 MB) bekapcsolni vagy nem?Vagy rendszermemóriát kell létrehozni?Vagy egyiket sem?Lejátszás--->Könyvjelzők-->DVD film automatikus folytatása:igen.De nincs olyan lehetőség,hogy BD film esetében is ezt tegye.Csak DVD,zenefájl és videófájl van.
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.07.04. 16:48

INNEN tudod letölteni a frissítést, ha nincs netkapcsolat a lejátszón.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.07.04. 16:03

Szia!
1.:Közel 100 darab MP4 videóm van,amit hang nélkül játszik le.Médiainfó: Carrie Underwood - Something in the Water.mp4
Audio
ID : 2
Format : Ogg
Codec ID : DD
Duration : 3mn 59s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 124 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 3.53 MiB (3%)
Language : English

2.:FLV videókat nem tud lejátszani?Más lejátszókon okés volt.
3.:Köszi a területi kódos tanácsot.DE a BD korongot(van rajta avi,mkv,iso) egyáltalán nem kezeli,fel sem pörgeti.
4.:BD filmeknél nem jegyzi meg,ahol abbahagytad a filmnézést,mindig előről kezdi el lejátszani.
Azért ez van benne,mert most vettem,és ez a jelenlegi verzió benne:120329_2012
Hogyan/honnan frissítsem?USB mobil internet modemem van.+1 GB micro SD kártyám(USB kulccsal) .
Honnan töltsem le?Avval a leírt problémák megoldódnak?Ha nem ,akkor hogyan állítom vissza?
5.:Újabb probléma:ha visszatekerem a filmet és lejátszásra kapcsolom,akkor nem onnan folytatja a lejátszást,hanem vissza ugrik még 2 percet,és onnan kezdi lejátszani.
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.07.04. 13:14

valentini írta:Vásároltam egy Dune HD Smart D1-t filmlejátszásra...

1. Milyen formátum a hang az MP4-ben?
2. Flash természetesen nem támogatott a Dune-ön sem, de ezt látod az adatlapon is. WMV hanyas verzió?
3. Területi kódról ITT a cikk.
4. Blu-ray lemeztől függ, hogy az adott lemez támogatja-e ezt a funkciót. De nem értem, miért 4 éves firmware-t használsz? 2015. júliusi a legutóbbi a D1-hez... Frissítsd, olvasd el, amit írtam, és ha még van probléma, akkor fussunk neki azoknak, immár az aktuális firmware-rel!
Kyle
Adminisztrátor

Lejátszási problémák

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.07.04. 10:33

Vásároltam egy Dune HD Smart D1-t filmlejátszásra.A problémák a következők:
1.:MP4 videók esetében van kép,de hang nincs.(a lejátszó üzenete:"Hang nincs.")
2.:Flv és Wmv videók esetén ez az üzenet:"Hiba:ez a formátum nem támogatott."
3.:Külső optikai meghajtót csatlakoztatva(egykábeles usb tápos bd író): a) a megírt dvd-t lejátsza,de a gyári amerikai 1-s területi kódosat nem. b) : A gyári és a megírt BD korongokat nem játsza le:jelzi,hogy BD film érzékelhető,megkérdi,hogy lejátsza?igen,majd a tv képernyője elsötétül,a lejátszó kijelzőjén stop felírat,és ennyi.
4.:Külső HDD-ről lejátszva a BD filmeket nem folytatja onnan,ahol abba hagytam a lejátszást.(avi,mkv és dvd esetén okés).
Jelenlegi verzió:120329_2012
Mit tegyek?
valentini

Előző

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések