egér, billentyűzet

Re: egér, billentyűzet

HozzászólásSzerző: Cartman » 2012.05.24. 15:25

satmen2 írta:T. Hozzáértők
Nem régóta vagyok D1 tulaj. Vettem hozzá egy Logitech wireless combót (bill/egér). A billentyűzet magyar karakteres, ennek ellenére a böngészőben ill. a YouTube-n egy csomó betű nem magyar/vagy nem az jelenik meg az írás során ami a bill. látható. Van esetleg valakinek tapasztalata ez ügyben, netán valami beállítás, amit én nem tudok?
Előre is köszönöm a segítséget.

A Logitech billentyűzettel kapcsolatban sajnos nem tudok hozzászólni... De az csak egy dolog, mi van a billentyűre festve, szoftver driver felelős a kódkiosztásért, ahogy a számítógépen is.
A Dune Qwerty-n az ALTGR + rövid magánhangzó hatására annak hoszzú megfelelőjét írja.
Az ű, és ő nem írható ezzel sem.
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2012.05.24. 14:37

T. Hozzáértők
Nem régóta vagyok D1 tulaj. Vettem hozzá egy Logitech wireless combót (bill/egér). A billentyűzet magyar karakteres, ennek ellenére a böngészőben ill. a YouTube-n egy csomó betű nem magyar/vagy nem az jelenik meg az írás során ami a bill. látható. Van esetleg valakinek tapasztalata ez ügyben, netán valami beállítás, amit én nem tudok?
Előre is köszönöm a segítséget.
satmen2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.03.15. 00:20

fgabesz79 írta:Hol lehet utánanézni, hogy milyen USB (vezeték nélküli) egér/billentyűzet kompatibilis?...

USB-s legyen, más követelmény nincs.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

egér, billentyűzet

HozzászólásSzerző: fgabesz79 » 2011.03.14. 18:19

Sziasztok!

Hol lehet utánanézni, hogy milyen USB (vezeték nélküli) egér/billentyűzet kompatibilis?
Köszi!
fgabesz79

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések