HD MAX 4k

Re: HD MAX 4k

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.13. 13:07

r44 írta:...mert nem hajlandó csak szemből venni a távirányító jelét.

Kérlek, a megfelelő topikba írd meg külön-külön a problémákat! A lejátszás teljesen egyforma minden androidos modellnél, semmi nem Max-specifikus benne. Az infra érzékenysége az egyetlen, azt meg egy erről szóló című topikba várjuk, ez lezárom, mert a Max specifikus kérdések alfórumban egy HD Max 4K nevű topik nem mond semmit.
Minden posztod előtt ellenőrizd, majd írd is meg, melyik firmware van telepítve, honna és milyen protokollal, milyen kódolású fájlt játszol le, illetve milyen alkalmazással, tekintve, hogy elég sok van Androidon!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: r44 » 2019.05.12. 19:29

Üdv!
Sajna a lejátszással is gondok vannak,a régebbi gyűjteményből elkezdtünk megnézni párat,de a max 4k behal az mp4-m4v filmektől.Vagy kilép lejátszás közben /ilyenkor egy pillanatra zölden villan a kép/ vagy teljesen lefagy.

A sorozataim mind ilyen formátumban vannak,handbrake-t használok a konvertáláshoz,eddig sosem volt gond semelyik dunének a lejátszásával.
Kíváncsiságból letöltöttem ugyanazt a sorit de nem konvertáltam át, mkv-ban lejátszotta de furcsa szaggatásokkal-lassulásokkal.Beszaggat a kép 5-10 másodpercre,visszalépek 10 mp-et,és akkor hibátlanul megy ugyan az a rész.Mondanám hogy rossz a forrás,de évek óta megvannak ezek a sorozatok,a családban mindenhol megy a régebbi dunéken.

Szégyenszemre vissza kellett raknom a 2026_r13-as firmware-t,azzal lejátsza a filmeket,egy évadot kb 2 fagyással.
Az is vicc hogy este be kell kússzak a szoba közepére,hogy tudjam a dune-t irányítani,mert nem hajlandó csak szemből venni a távirányító jelét.
r44

HozzászólásSzerző: r44 » 2019.01.26. 16:11

Kedves Kyle!
Mivel két napja nem elérhető a másik hdd a 4k maxon,így kivettem,sajna úgy néz ki ez is behalt.
Se Pc,mac,se a másik dune nem látja a vinyót,nem is érzem hogy felpörögne. Kb fél éves wd purple.
Kicsit fura hogy mind a kettő hdd ebben a playerben ment tönkre.
Egyébként vettem a lejátszó alá laptophűtést,nagyon sokat segít,már nem forró a vinyó ha megfogom.
Üdv.
r44

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.01.22. 13:43

r44 írta:...nem volt türelmem kivárni az itthoni megjelenést,megrendeltem a dunehd europe-tól!...

Még nem került forgalomba Európában, nem csak itthon nem. Megmondanád, milyen webshopból rendelted? Még nincsenek készen az erre a piacra megfelelő modellek. Beleértve a csomagolást és az összeszerelés, kivitelezés minőségét is. Mi is csak tesztpéldányokat kaptunk, vélhetően Te is egy ilyenhez jutottál hozzá.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: r44 » 2019.01.22. 12:36

Kedves Kyle!
Mivel régi dune-s vagyok,nem volt türelmem kivárni az itthoni megjelenést,megrendeltem a dunehd europe-tól!
A másik szobába valót tőletek rendelem ahogy megjelenik,árban ugyan annyi.
Természetesen nem hullott szét,de valami ide-oda gurul benne.Úgy láttam a csavar amit találtam a dobozban az aljáról esett ki,luk van,de nem tudom visszacsavarni.
A chip típust nem tudom,a név:DUNE HD MAX 4K.

Üdv!
r44

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.01.22. 11:05

Ez a Sigma chipes Dune HD Max topikja. Arról van szó, vagy a még nem forgalmazott Max 4K-ról? Tőlünk és a hazai kereskedőktől nem kaphattál szerintem se széthulló, se jó minőségben összeszerelt Max 4K-t még...
Kyle
Adminisztrátor

HD MAX 4k

HozzászólásSzerző: r44 » 2019.01.21. 19:42

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem a hozzáértőktől, hogy a max 4k-ban van e ventilátoros hűtés.
A menüben nem találtam,és gyak. tűzforró a gépem.Egy 8,és egy 10 Tb-os vinyó van benne, úgy néz ki a 8-as megfőtt.
Amikor kivettem,alig bírtam fogni,rádugtam pc-re 55 fokos volt.A hdd sentinel max hőmérsékletre 65 fokot írt.Ez egyébként nem tudom hogy sok e,vagy bírnia kéne a vinyónak/Wd red nas/
Az összeszerelés minőségéről: kibontásnál kihullott a dobozból egy csavar,meg akartam nézni honnan esett ki ezért megfordítottam,ekkor hallottam hogy a lejátszóban is gurul egy vagy több csavar.
Köszönettel,Üdv!
Ja,a kép az gyönyörű! :)
r44

Vissza: HD Max specifikus kérdések