DVB-T felvétel készítése HDD-re

Re: DVB-T felvétel készítése HDD-re

HozzászólásSzerző: HUNgabus » 2015.12.04. 21:24

köszönöm a válaszokat, legalább kiderült hogy nem én vagyok a "süsü" ennyire, jó lenne ha javítanák a hibát, bár tudom kis ország kis piac :cry:
HUNgabus

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.08.21. 13:44

Az USB-s tunerrel nem működik valamiért a felvétel a legtöbb magyar adóról, csak kettőt találtunk, amiről rögzít (pl. EuroNews). Felvettük ezzel kapcsolatosan a gyártóval a kapcsolatot. Régi firmware sem rögzít (ami korábban ment), tehát valami a hazai adásban változott valamikor.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.08.21. 00:00

Szia!
A felvétel jelzőt állítsd be a menüben ha még nem teted meg.Beállítások-Lejátszás-Beállítások-Felvételjelző megjelenítése:igen.
Aztán csak kiír valamit felvételkor a képernyőre hogy mit csinál éppen.
Ahogy elnézem a hsz-em neked már későn jelenik meg.
astrago

HozzászólásSzerző: HUNgabus » 2015.08.17. 13:24

köszönöm, ezt olvastam csak lehet nem fogalmaztam egyértelműen, a REC gomb megnyomásával nem történik semmi, nem ír ki semmit, a mappát megcsinálja de nincs benne semmilyen file,
egy 320gb ntsf-re formázott usb-n rádugott hdd-re szeretnék felvenni 20-án este,
kijelzi valahol hogy a felvétel elindult? képernyő, Dune kijelzője stb.?
mennyi a minimum idő amit várni kell, mert eddig csak rövidebb időtartamot próbáltam 10-30mp, lehet hogy többet kell várni?

a legfrissebb firmware van rajta és 2 különböző távirányítóval is próbáltam, 16gb pendrive-ra is csak a mappát csinálja meg de semmi sincs benne, mi lehet a hiba?

köszönöm
HUNgabus

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.08.17. 10:07

ITT leírtunk mindent. Szerintem a mai napig így működik. Tehát USB-re is lehet, de NTFS legyen a fájlrendszer, erre formáz a Dune is alaphelyzetben.
Olyan formátumban rögzít, amilyen az adás. Tehát .ts lesz, ez lejátszható számos eszközzel.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DVB-T felvétel készítése HDD-re

HozzászólásSzerző: HUNgabus » 2015.08.16. 12:56

Üdvözlet

Nagyon fontos ( és Sűrgős !!! ) lenne hogy a Duna TV HD-ról tudjak felvenni adást a lányaimnak. A gondom az hogy sehogy se sikerült eddig rájönnöm hogy hogyan is működne ez a gyakorlatban. A távirányító REC gombjával nem történik semmi, minden más menüt gombot is végig nyomkodtam már. Az se tiszta hogy USB-re vagy csak HDD-re tud felvenni, azt mire kell formázni ( FAT32, NTFS, stb. ). Azt is jó lenn tudni hogy milyen formátumban történik a műsor felvétele, mpg, avi, ts, mov, flv, mp4, stb. és hogy az vissza nézhető-e máshol, pl. PC-n.

Aki tud segítsen, köszönöm.
HUNgabus

Vissza: HD Max specifikus kérdések