linkek használata

Re: linkek használata

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.25. 13:53

Illetve egy újabb izgalmas dolog, amivel én is most ismerkedek: Plex szerver a NAS-ra (vagy a számítógépre), és Plex klines a lejátszóra. De beszéljünk majd erről (jukebox) a megfelelő topikban, ne itt!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kalimera » 2013.02.25. 13:44

@hiritomi62

Pl. a Microsoft Access programmal létrehozol egy elképzeléseidnek megfelelő adatbázist, ahol a rekordok tartalmazzák azt is, hogy hol és milyen formátumban találod meg. Ebben kedvedre szűrhetsz, kereshetsz, valamint számtalan módon és összefüggésben megjelenítheted az eredményeket.
kalimera

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.25. 11:49

A rendezés azért nem olyan nagy feladat, ha mondjuk műfaj szerint csoportosítod a filmeket, vagy megjelenés éve alapján, vagy ha egy mappában ABC szerint van mind...
Amit Te szeretnél, az csak egy dinamikus jukebox-szal valósítható meg szerintem. Ilyen működik a Popcorn HOur lejátszókban, vagy ilyen genereálható pl. a Mede8er-ekhez. A Dune-ökhöz jelenleg nincs szerintem hasonló megoldás.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

linkek használata

HozzászólásSzerző: hiritomi62 » 2013.02.24. 21:50

Egy-egy diszkre nagyon sok file fér. Nehéz a rendezés, és nehéz emlékezni, melyiket hová raktam.
Megoldás lehetne, ha több könyvtárba is lehetne egy-egy linket tenni a valós file-ra "mutatva". (Pl. színészek szerint rendezem a filmeket, de egy filmnek 3 főszereplője is van. Ilyenkor az egyiknek a könyvtárában lenne a valódi film, a másik kettőében pedig csak egy-egy link erre.)
Lehet ilyet csinálni??? Nekem nem sikerült.
Bónusz pontos feladat, ha másik diszkre kell mutatni.
De bármilyen más "keresési" ötletre nyitott vagyok.
Kösz előre is
hiritomi62

Vissza: HD Max specifikus kérdések